Instagram'daki Windows 7 Ultra'yı geliştireceğini iddia eden kişi hakkında uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 550
  • Görüntüleme Görüntüleme 23B
  • Etiketler Etiketler
    takım windows
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya hocam sorun su, boyle kisilerin basini erkenden ezmediginiz zaman sizin basinizi ezmeye calisiyor.

Arkadaşlar 1 saat cezalıydım yazamadım. Al işte çocuğu uyardım, uyardık anlamadı bizi al işte hayatı kararacak büyük ihtimal ya bak yap ona söz yok. Ama sen niye para ile satıyorsun geçmiş olsun...

Bu arada TP'de ki konuyu ben kapattırdım çocuğun T.C.'sini buluruz falan diyorlardı çocuğa zarar gelmesin diye kapattırdım.

Bu arada Windows 7 yeni sistemlere kurulamaz. Yanlış yazmış ilana çocuk sanırım yeni sistemler için neresi ideal Windows 7'nin?

T.C bulmak zor değil her türlü bulunur sadece ben değil ki instagram da yorumlar da hep tehdit etmişler.

T.C bulmak zor değil her türlü bulunur sadece ben değil ki instagram da yorumlar da hep tehdit etmişler.
Yapmayın , o daha bir çocuk yetkili yerlere bildirin gitsin bu kadar yani.

T.C bulmak zor değil her türlü bulunur sadece ben değil ki Instagram da yorumlar da hep tehdit etmişler.

Bu arada 30 40 TL için hayatını yakabilir bu çocuk niye yani hala anlamıyorum niye satarsın yani bunu?

Yapmayın , o daha bir çocuk yetkili yerlere bildirin gitsin bu kadar yani.

Bu arada 30 40 TL için hayatını yakabilir bu çocuk niye yani hala anlamıyorum niye satarsın yani bunu?
Asıl patlak veren kısım bunu satması zaten, Microsoft'un olağanüstü Gaber Samir bootleg'lerine bir şey demediği ortada, ancak bu sistemler hiçbir şekilde üzerinden para kazanılmadan üretiliyor.

Bu çocuğa muhtemelen bir şey olmayacak, - iyi ki herhangi bir Nintendo yazılımı için böyle bir şey yapmadı, aman - yine de Microsoft'un lisanslı yazılımı üzerinden para kazanmaya çalışması hoş değil.

Microsoft'un telif/korsancılık politikasını biliyorsunuz, adamlar hiç umursamıyor. Muhtemelen sadece büyük şirketlere dava açıyorlardır.

Bak bende Windows 7'yi seviyorum, iyi güzel sistem ama niye yapıyorsun böyle şeyler hadi yaptın niye para ile satıyorsun? Al işte oldu olan çoçuğun hayatı mahvoldu büyük ihtimal. Lafımızı dinlemeliydi bence.

Zaten hapis falan olmaz diye düşünüyorum en fazla para cezası verip salarlar. Ne suçlar işleniyor bu ülkede.

Ya yapmasında ben bir sakınca görmüyorum, o yaşta Skibidi Toilet izleyeceğine bir işletim sistemi için bootleg yazması hiç de fena değil. Muhtemelen empati kurmamdaki temel sebep küçükken ben de oyun yapmaya çalışıyordum. Neyse ki hiçbirini yayınlamadım, büyük bir utanç kaynağı olurdu

Ancak satması konusunda size katılıyorum. itemsatis.com'da buna nasıl onay verdiyse ayrı konu.

Harbi ya zaten yapsın bak yapmasına hiçbir şey demiyorum ama para ile satmak ne demektir ya? Çocuğun siciline işlediği için ileride sorun çıkarabilir ona umarım akıllanır ve bir daha böyle şeyler yapmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…