Instagram'daki Windows 7 Ultra'yı geliştireceğini iddia eden kişi hakkında uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 550
  • Görüntüleme Görüntüleme 23B
  • Etiketler Etiketler
    takım windows
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nitelikli dolandırıcılık. Eskiden bu işlerin içinde olduğum için az buz biliyorum. Çok zor bişey değil Zaten Steam felan hala destekleniyor. Windows 7 için gelişimi durmuş bir Kernel'de var. Boş iş.

Steam konusunu şöyle anlatayım. Destek kesildi demelerine rağmen güncellemeler tamam ise çalışıyor.

Son düzenleme:
Bende kendi işletim sistemimi çıkartıyorum arkadaşlar bana da destek verin hemen

200 mesaj bu adamı konuştuk ve en popüler konu oldu, şimdi bu adamın ISO'sunu deneyecek var mı?
Aramızdan biri alırsa bence bunu korsana düşürmemiz sorun olmaz (@Recep Baltaş). Yüklerseniz ISO'yu inceleyebilirim. Değişiklik var mı bakabilirim. Bana Fullprogramlar'daki güncellemeli Windows 7 ISO'suna sadece duvar kağıdı atılmış gibi hissettiriyor.

Peki incelerseniz sonuçları da bizimle paylaşır mısınız?

Kesinlikle inceleyip bunun dolandırıcı veya olmadığını ispatlamış oluruz.

Ya olay o bile değil zaten çalışıyor Steam sadece yeni oyun yükleyemiyorsun ancak kütüphane'ne önceden eklediğin oyunları oynayabiliyorsun zaten.

Şu anda bu ilanı kaldırmış çocuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…