Nitelikli dolandırıcılık. Eskiden bu işlerin içinde olduğum için az buz biliyorum. Çok zor bişey değil Zaten Steam felan hala destekleniyor. Windows 7 için gelişimi durmuş bir Kernel'de var. Boş iş.
Steam konusunu şöyle anlatayım. Destek kesildi demelerine rağmen güncellemeler tamam ise çalışıyor.
Aramızdan biri alırsa bence bunu korsana düşürmemiz sorun olmaz (@Recep Baltaş). Yüklerseniz ISO'yu inceleyebilirim. Değişiklik var mı bakabilirim. Bana Fullprogramlar'daki güncellemeli Windows 7 ISO'suna sadece duvar kağıdı atılmış gibi hissettiriyor.
Aramızdan biri alırsa bence bunu korsana düşürmemiz sorun olmaz (@Recep Baltaş). Yüklerseniz ISO'yu inceleyebilirim. Değişiklik var mı bakabilirim? Bana fullprogramlar'daki güncellemeli Windows 7 ISO'suna sadece duvar kâğıdı atılmış gibi hissettiriyor.
Aramızdan biri alırsa bence bunu korsana düşürmemiz sorun olmaz (@Recep Baltaş). Yüklerseniz ISO'yu inceleyebilirim. Değişiklik var mı bakabilirim? Bana fullprogramlar'daki güncellemeli Windows 7 ISO'suna sadece duvar kâğıdı atılmış gibi hissettiriyor.
Nitelikli dolandırıcılık. Eskiden bu işlerin içinde olduğum için az buz biliyorum. Çok zor bir şey değil zaten Steam falan hala destekleniyor. Windows 7 için gelişimi durmuş bir Kernel'de var. Boş iş.
Steam konusunu şöyle anlatayım. Destek kesildi demelerine rağmen güncellemeler tamam ise çalışıyor.