Instagram'daki Windows 7 Ultra'yı geliştireceğini iddia eden kişi hakkında uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 550
  • Görüntüleme Görüntüleme 23B
  • Etiketler Etiketler
    takım windows
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke biri steam'i de deneseydi. İsterse birisi adamın profiline girip deneyimlerini anlatıp neredeyse hiç bir şeyin değişmediğini söyleyip yapana bunun nedenini sorabilir. Ayrıca da detaylı bilgi için bu rehberi okumasını önerebilir. Tüm sorumluluk size aittir.

Steam açılıyor hocam. Ancak ben başka bir şeye bakacağım, ve eğer düşündüğüm gibiyse çok komik olacak.

Benden bu kadar, denemek isteyen başka arkadaşlar için linki de paylaşmıştım. İnceleyebilirler.
Sen git Zibididos 7 Fultrayi cikar, Brkyozell seni batirsin (!) Olacak is degil ya (!)

Bu daha iyi bu arada. Şu Enderman'in konuyla alakalı videosunu atmazsam da olmaz. Aslında bu bir seri ama ben en sevdiğimi atacağım;
Ula adam yine setubuna ugrasiyor. Bu cocuk wallpaper atiyor sadece (denemedim daha, belki setubada yazmistir "ULTRA!" diye.)

Sen git Zibididos 7 Fultrayi cikar, Brkyozell seni batirsin (!) Olacak is degil ya (!)

Ula adam yine setubuna ugrasiyor. Bu cocuk wallpaper atiyor sadece (denemedim daha, belki setubada yazmistir "ULTRA!" diye.)
Spoiler: Yazmadı.

Steam'i deniyorum bu arada, kendi hesabımı QR ile gireceğim. Takas gibi işlemler için doğrulama gerekiyor zaten; bir sorun olmayacağını varsayıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…