Instagram'daki Windows 7 Ultra'yı geliştireceğini iddia eden kişi hakkında uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 550
  • Görüntüleme Görüntüleme 23B
  • Etiketler Etiketler
    takım windows
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne bileyim, hayır LoL'de oynamıyorum ki RP falan alayım. Bir tane skin alırım en kötü CS'ye.
CS'ye de skin alamıyorum, sitedeki filtreler o kadar yüzeysel ki.. ben ByNoGame gibi bir şey bekliyordum. İşin kötüsü CS'de oynamıyorum artık.

Bu parayı bana yararlı olabilecek bir şekilde kullanmam imkansız oldu. Yani şu işletim sistemi kutulu çıksaydı, kutunun içinden DVD yerine hiçlik çıkardı herhalde.

Birde ben şunu farkettim. @Bekir ve @brkyozell deki isolar farklı. Bekir hocamda 7 ultimate var Berkay hocamın paylaştığı iso home basic. Farklı kişiler satıyor olabilir mi?
Home Basic değil, kurarken soruyor. All In One olması lazım. Ben de Ultimate kurdum.

vmware bende sormadı

Bu arada hocam sistem direk etkinleştirilmiş mi geliyor yoksa sen mi etkinleştiriyorsun?

Etkinleştiriyoruz ve item satışdan adamın kendinden aldım şimdi de Windows 10 çıkartmış modlu (!)

evet

11 tane sayfayı okumayı üşendim şimdi ne oluyor çocuk dolandırıcı mı çıktı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…