Birde ben şunu farkettim. @Bekir ve @brkyozell deki isolar farklı. Bekir hocamda 7 ultimate var Berkay hocamın paylaştığı iso home basic. Farklı kişiler satıyor olabilir mi?
CS'ye de skin alamıyorum, sitedeki filtreler o kadar yüzeysel ki.. ben ByNoGame gibi bir şey bekliyordum. İşin kötüsü CS'de oynamıyorum artık.
Bu parayı bana yararlı olabilecek bir şekilde kullanmam imkansız oldu. Yani şu işletim sistemi kutulu çıksaydı, kutunun içinden DVD yerine hiçlik çıkardı herhalde.
Birde ben şunu farkettim. @Bekir ve @brkyozell deki isolar farklı. Bekir hocamda 7 ultimate var Berkay hocamın paylaştığı iso home basic. Farklı kişiler satıyor olabilir mi?
CS'ye de skin alamıyorum, sitedeki filtreler o kadar yüzeysel ki.. ben ByNoGame gibi bir şey bekliyordum. İşin kötüsü CS'de oynamıyorum artık.
Bu parayı bana yararlı olabilecek bir şekilde kullanmam imkansız oldu. Yani şu işletim sistemi kutulu çıksaydı, kutunun içinden DVD yerine hiçlik çıkardı herhalde.
Home Basic değil, kurarken soruyor. All In One olması lazım. Ben de Ultimate kurdum.
Bir de ben şunu fark ettim. @Bekir ve @brkyozelldeki ISO'lar farklı. Bekir hocamda 7 Ultimate var Berkay hocamın paylaştığı ISO Home Basic. Farklı kişiler satıyor olabilir mi?
Yok, deneme sürümü. Oradan da patlıyor bu arada, ömür boyu tam lisans demişler çünkü. Eki Görüntüle 19646
Öyle bir ürün ki, nereden tutsan elinde kalıyor.
@Bekir hocam ben buradan indirdim, siz de öyle değil mi?
Kısaca adam Windows 7'yi "uçuracağım kaçıracağım" demiş, sonra sadece duvar kağıdı değiştirip Windows 7'nin aynısını parayla satmaya kalkmış. Şikayet edeceğiz.