Instagram'daki Windows 7 Ultra'yı geliştireceğini iddia eden kişi hakkında uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 550
  • Görüntüleme Görüntüleme 23B
  • Etiketler Etiketler
    takım windows
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Microsoft'ta bu eleman ile ilgili İngilizce olarak detaylı bir mail attık. Instagram ve projeleri ile ilgili. Microsoft bunu bir sömürsün de aklı başına gelsin.

Çocukla bence fazla uğraşmayın bu kadarıda fazla

Çocukla bir yandan çocukla konuştuğum için bir şey de demiyorum vicdana giriyorum
Bir de belki yapar inancı vardı.

Yapabilir ama konuşma tarzı ve Technopat'ta atılan küfür fotoğrafı bana pek güven vermedi desem yalan olmaz. Eğer o fotoğraf gerçekten bu admine aitse kimseye hakaret etme hakkı yok. Ayrıca ben bir oyun veya Windows çıkarsam önce size yazarım ve betasini bedava çıkartırım zaten bana güvenen sosyal kullanıcıları var onlar bakarlar beğenilir ise tam sürümü parayla satarım kar getirmeyince de bedava yaparım. Ama betaya para istemek bence iyi bir şey değil.

Hocam ailesi var bu çocugun.

Orasını bilemem dostum kimsenin dolandırılmasında gözüm yok kimsenin canı yanmasın 30 TL den başlar hoşuna gider daha da devam ettirir.

Ben bu konuyu insanlar böyle kişilere kanmasın dolandırılmasın diye açtım baktım konu yoktu iyi de oldu açtım. Herkes haddini bilecek.

Bende açtım da benimkisini kabul etmedi

Hocam belki para cezası alçak, ailesi bunu evden atabilir falan çocuğun daha hayatın başında yaptığı bir şey yüzünden mahvetmeye hayatını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…