ahlatgem

Uzman
Makaleler
1
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum, hayırlı haftalarınız olsun. Bu iki ayakkabıyı son stok olarak 1 Ağustos Cumartesi günü sipariş ettim. Bugün 3 Ağustos, kargoya verilmedi. Marmara bölgesinde ikamet ediyorum normalde 1 gün içerisinde kargoya verirlerdi. Yarın son kargoya teslim günü olarak belirtiyor. Yarın da kargoya verilmez ise hayalet stok olabilir mi? Yoksa beklemem mi gerekir?

Müşteri hizmetlerini aradım, klasik bilgiler veriyorlar ileriye gidemiyorlar. Hayalet stoksa eğer beklemek istemiyorum çünkü ikisinden de sadece beden olarak 44 numara vardı, ben satın aldıktan sonra Puma'nın ayakkabısının direkt sayfası kapandı, Asics'in 44'ü bittiğini gösteriyordu sayfasında.

Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? 7'sinde veya 8'inde bitiyor kampanya. Bundan dolayı en geç 5'inde iptal etmek istiyorum, yarın kargoya verilirse iptal etmem tabii ki.

1785778091029.webp

Yarın son teslim gösteriyorsa yarını bekle, ondan sonra aksiyon alırsın. Yarın verip vermeyeceklerini tahmin edemeyiz.

6 Hazirana kadar tahmini teslim süresi diyor, araya hafta sonu girdiği için hazırlanma ve gönderim süresi değişkenlik gösterebiliyor. Sabırla bekleyin.

Yarın son teslim gösteriyorsa yarını bekle, ondan sonra aksiyon alırsın. Yarın verip vermeyeceklerini tahmin edemeyiz.
Hocam inşallah dediğiniz gibi olur. Normalde hafta sonu versem bile kargoya verebilecekleri ilk gün veriyorlardı ve ertesi gün kapımda oluyordu kargo. Bu sefer son stoklardan aldım ondan dolayı hayalet stoğa düştük sanırım, inşallah öyle bir durum olmamıştır.

6 Hazirana kadar tahmini teslim süresi giriyor, araya hafta sonu girdiği için hazırlanma ve gönderim süresi değişkenlik gösterebiliyor. Sabırla bekleyin.
Hocam inşallah dediğiniz gibi olur, normalde ilk müsait günde veriyorlardı kargoya ve ertesi gün elimde oluyordu.

Son düzenleme: