Epic Games Insurgency: Sandstorm 56,10 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emile A239
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 282
Makaleler
4
Insurgency: Sandstrom şu anda Epic Games'te uygun bir fiyatta. Steam'de de indirimde ama eğer Epic Games-Steam ayırtması yapmıyorsanız Epic Game'ten almanızı tavsiye ederim çünkü aynı oyun Steam'de 236 TL civarına geliyor. İndirim 1 Kasım'da bitiyor.

Hocam güzel mi sizce? Call of duty veya BF serisi gibi mi? Öyle güzelse alabilirim.

Call of Duty ve Battlefield'tan daha farklı ve gerçekçi bir oyun. Multiplayer odaklı. Eğer kelimenin tam anlamıyla "gerçekçi" bir askeri FPS oyunu arıyorsanız tam sizlik.

O zaman sepete ekleyeyim. Online severim ama böyle çok yeni nesil uçaklı tanklı oyunları sevmiyorum, şimdi oynanış videosuna da baktım güzele benziyor. Alacağım.

Hocam güzel mi sizce? Call of duty veya BF serisi gibi mi? Öyle güzelse alabilirim.
360 saatten fazla oynadım dediğiniz oyunlarla pek alakası yok bu alan ele geçir/savun/yok et mantığında ilerliyor. Bir süre oyunu öğrenmek için şans vermeniz lazım yoksa bırakırsınız ama tam kavrayınca hayatınızın bir kısmını ele geçiriyor.

Hocam sadece online mı bu oyun? Hikayesi, görevleri falan olan singleplayer bir modu yok mu?
Co-op ve Versus modları var birbirinden ayrı olarak. Versus modlarında karşı takım gerçek oyuncularla dolu oluyor ve 5 tane falan oyun modu var Versus’da. Co-op’da ise yine 5 tane ayrı oyun modu var bu modda karşı takım bot oluyor ve sanki bildiğiniz Ready or Not’muş gibi oynuyorsunuz oyunu. Sadece takımınızda gerçek oyuncular oluyor.

Pek iyi değil ama bakarsınız:
Konu 'Insurgency: Sandstorm inceleme'
İnceleme: Insurgency: Sandstorm inceleme

O zaman sepete ekleyeyim. Online severim ama böyle çok yeni nesil uçaklı tanklı oyunları sevmiyorum, şimdi oynanış videosuna da baktım güzele benziyor. Alacağım.
Bu arada oyunda sadece bir tane araba var üstüne makineli tüfek monteli, onu da çok kullanamıyorsunuz sadece bazı map’lerde ilerisine sis atıp alayına sıkarsınız. Arabaya RPG ile falan direkt sıkıp patlatıyorlar, bunun dışında helikopter var ama bunu oyuncular kullanamıyor komutan hava desteği çağırdığında bulunduğun konuma gelip milleti tarıyor. RPG ve herhangi bir roketatar ile helikopteri düşürebiliyorlar ama tutturmak çok zor ve helikopterin arkasından sıkmadığın sürece görüp füzeden kaçıyorlar.

Son düzenleme:
Steam veya Xbox Gamepass üzerinden oynayan arkadaşım ile birlikte girebiliyor muyum?

Steam veya Xbox Game Pass üzerinden oynayan arkadaşım ile birlikte girebiliyor muyum?
Hayır, giremezsin. Saber Interactive'in FAQ sayfasında şöyle yazıyor:
"Players accessing the game through the Xbox Game Pass or PC Game Pass are able to enable crossplay through the matchmaking region selection menu. This allows Xbox Game Pass users to play with PC Game Pass users and vice versa. This feature does not allow players to play with Steam or PlayStation users."
Yani PC Game Pass ile Xbox Game Pass'ten oynayanlar için cross-play var mış ama Steam veya PlayStation kullanıcıları için izin verilmiyormuş.
Kendim denemedim ama Saber Interactive'de yazan, bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…