Linux'ta AMD'den de Nvidia'dan da daha iyi çünkü A750 Vulkan kartı. Linux'ta oyunlar zaten DXVK ile çalıştığından direkt Windows'ta DirectX'te oynayandan çok daha fazla FPS alırsın.
İkinci elde 4.5'a 2 yıl garantili almıştım oyun performansı mükemmel driver hataları falan yoktu ama bunu alırken yanina kesinlikle güçlü bir işlemci almanız lazım.
Linux'ta AMD'den de Nvidia'dan da daha iyi çünkü A750 Vulkan kartı. Linux'ta oyunlar zaten DXVK ile çalıştığından direkt Windows'ta DirectX'te oynayandan çok daha fazla FPS alırsın.
İkinci elde 4.5'a 2 yıl garantili almıştım oyun performansı mükemmel driver hataları falan yoktu ama bunu alırken yanina kesinlikle güçlü bir işlemci almanız lazım.
Machine Learning vs. ile uğraşacaksan Intel'den uzak dur bence. Bazı kütüphaneleri desteklemiyor diye biliyorum başını ağrıtabilir. Sürücü desteği konusunu bilemiyorum ama oyun oynanıyorsa vardır herhalde. 5600 fazlasıyla yeterli ayrıca.
5600 yeterli hocam ama ben i3 12100F öneririm abi kardeş gibi çalışıyorlar. Bu kartı düşük işlemcilerle kullanınca işkence çekiyor insan kendim deneyimledim.