Elektronik INTEL ARC B580 11.647 TL

1440P, 4060 ti performansı veriyor ancak garip bir şekilde bazı oyunlarda darboğaz yapıyor. Ama xess fsr'dan 10 kat daha iyi birde iki de bir eski sürücüye dönmek zorunda değilsin. FG teknolojisini başarılarsa öyle AMD kartlardaki gibi sadece FPS rakamı yerine akıcılığı da arttırlarsa muazzam olur.

İtopya da 11K civarına satılıyor zaten.
En ucuz 4060 13,700 civarı.
Şu an 11e B580 alınır. Ben 13K fiyata almam diyorum. Yanıtladığım kişi 13 olmuş dediğine göre cevap verdim.

B580'e 13 bin vermenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum, 1 lira daha koyar 4060 alırım şahsen, daha verimli, sürücü sorunsuz, nvidia teknolojileri ve bir sürü custom programlar var nvidia inspector, nvidia profile inspector vb. ile kartı didik didik edebiliyorum. Bu kart piyasada ayakta kalmak için şu anlık hak ettiği fiyat 11-12 arası zaten. Üstüne bu kart referans bir kart. Yeni olduğundan dolayı da kartın sürücü sorunları var (a750 a770 vb. sürücü sorunları yok.). Bu kriterlere bakılarak uçmuş dedim.
11 liradan 13 lira olan bir şey uçmuş değildir diye düşünüyorum. Doların ve ekonominin hali ortada. 13K ya alınıp alınmayacağı kişiden kişiye değişir. Bana kalsa ben bu indirimli haliyle 11K fiyata da almam.

Geri
Yukarı Alt