Intel B75 için BIOS nereden bulunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Catesby
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 84
  • Etiketler Etiketler
    bios intel

Catesby

Becerikli
Hata kodu 43 alıyorum ve her çözümü denememe rağmen işe yaramadı. En son BIOS güncelleyeceğim ancak Intel Corporation B75 için bir BIOS bulamadım, ne yapmalıyım?

Hata kodu 43 alıyorum ve her çözümü denememe rağmen işe yaramadı. En son BIOS güncelleyeceğim ancak Intel Corporation B75 için bir BIOS bulamadım, ne yapmalıyım?
Intel B75 anakartınız için BIOS güncellemesini bulmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Anakart Modelini Doğrulayın:
- Doğru model numarasını kullandığınızdan emin olun. Anakart modelini doğru bir şekilde not edin (örneğin, "Intel B75" yerine tam modeli "Intel Desktop Board B75" gibi).

2. Intel Resmi Web Sitesine Gidin:
- Web tarayıcınızı açın ve Intel'in resmi web sitesine gidin.

3. Destek Bölümüne Erişin:
- Ana sayfada “Destek” veya “Support” sekmesine tıklayın.

4. Anakartınızı Arayın:
- Arama çubuğuna anakart modelinizi yazın (örneğin “Intel B75”) ve arama simgesine tıklayın.

5. Sürücüler ve Yazılımlar Bölümüne Gidin:
- Bulduğunuz anakart sayfasında “Sürücüler ve Yazılımlar” veya “Drivers & Software” seçeneğine tıklayın.

6. BIOS Güncellemelerini Bulun:
- Sürücüler sekmesinde BIOS güncellemelerini arayın. Yeni bir BIOS sürümü varsa, indirme bağlantısını bulun.

7. BIOS Dosyasını İndirin:
- İlgili BIOS güncellemesini indirin. İndirme sırasında belirtilen tüm talimatları dikkatlice okuyun.

8. Güncellemeyi Uygulayın:
- İndirilen BIOS dosyasını bilgisayarınıza yükleyin. BIOS güncelleme talimatlarını izleyerek uygulayın. Bu işlem genellikle BIOS menüsünden “Q-Flash” veya “EZ Flash” gibi seçeneklerle yapılabilir.

9. Güncelleme Sonrası Kontrol:
- BIOS güncellemesinden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Hata kodu 43’un çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Bu adımları takip ederek BIOS güncellemenizi gerçekleştirebilir ve Hata kodu 43 ile ilgili sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…