deadfellow
Üstün
Atacağım linkten ilgili habere ve şemalara ulaşabilirsiniz. Dikkatimi çeken şey ise kullanıcıları aldatmak için küçük oynamaların olması. Aşağıda göstereceğim.
www.techpowerup.com
Aşağıya 14900K ile kıyaslamasını atıyorum Intel'in sağladığı verilerden. Ama slaytın sonundaki endnotea bakarsanız Core Ultra olan sistem 6400 MHz RAM, 14900K olan sistemde 5600 MHz RAM kullanılmış. Arada çok fark yok evet biliyorum ama bu neredeyse %3-4 performans anlamına geliyor bazı oyunlarda ise daha fazla. Ve bu da Intel'in 14900K ile kıyaslamasında marjini neredeyse sıfıra düşürüyor. Ayrıca yapılan güç tüketimi farkı Cinebench single core kullanılarak yapılmış
Tüm çekirdekler kullanıldıgında gene 250+ Watt 
Fiyasko

Intel Core Ultra Arrow Lake Preview
Intel has just lifted the curtain on its highly anticipated Arrow Lake microarchitecture, we also learned about the processor models that are launching this month. In our preview we explain technical details, such as why Hyper-Threading was removed and how Foveros fuses multiple dies into a...
Aşağıya 14900K ile kıyaslamasını atıyorum Intel'in sağladığı verilerden. Ama slaytın sonundaki endnotea bakarsanız Core Ultra olan sistem 6400 MHz RAM, 14900K olan sistemde 5600 MHz RAM kullanılmış. Arada çok fark yok evet biliyorum ama bu neredeyse %3-4 performans anlamına geliyor bazı oyunlarda ise daha fazla. Ve bu da Intel'in 14900K ile kıyaslamasında marjini neredeyse sıfıra düşürüyor. Ayrıca yapılan güç tüketimi farkı Cinebench single core kullanılarak yapılmış
Fiyasko