Intel ekran kartı markalarından hangisi alınmalı?

12601

Başarılı

Yakın zamanda ARC B580 çıktı bir süre sonra almayı da düşünüyorum. Bu markaların yarısının ne geçmişi ne kalitesi ne de güvenilirliği ne de Türkiye'ye gelip gelemeyeceği hakkında bir bilgim yok.

Evet ASRock ve Acer hakkında bilgim var. İkisinin de kaliteli markalar olduğunu biliyorum ama Sparkle hakkında sadece uzun süre sonra tekrar ekran kartı işine girdiğini biliyorum. Diğerleri hakkında hiçbir bilgim yok. Beni bilgilendirebilecek var mı bu markalarla alakalı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu sistem dışında görmedim, diğer markalar gelse bile fiyatları nasıl olur hiçbir garantisi yok.

Sinerji ve incehesapdada var sistemler ben sadece diğer mağazalara ve diğer markalarında gelmesini bekliyorum.

Sparkle'ı çok eskilerden beri görmüştüm. ASRock da alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer profesyonel bir kullanıcıyım sorunlarla baş edebilirim diyorsanız Sparkle hariç güvendiğinizi alın derim çünkü Sparkle iyi bir soğutucu tasarımına sahip değil a750 de. Benim gibi standart bir kullanıcıysanız İntelden uzak durun bunun sebebini açtığım ve yorum yaptığım birkaç konudan görebilirsiniz.

Uzun süredir 1050 ti kullanıyorum bundan daha fazla sorun yaşatırmı?

Uzun süredir 1050 ti kullanıyorum bundan daha fazla sorun yaşatırmı?
Ben laptopta 1050 2gb kullanırken ekran kartı hakkında çok nadir sorun yaşadım. Son çıkan sürücüleri övüyorlar hatta Rx6600'dan artık daha iyi performansı yakaladığını söyleyenler var. Tercih senin benim en büyük önerim soğutma başarılarını kontrol ederek al en azından o konuda için rahat olur.

Maxsun güvenilir ancak sadece Çin pazarında aktifler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…