Intel ekran kartı öneriyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CanPatrioTic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 120
Peki Intel öneriyor musunuz? Driver sorunları devam ediyor mu? @Recep Baltaş

Intel, NVIDIA ve AMD'ye doğrudan alternatif olamaz. Uygun fiyatlı ürünlerle senin kullanım senaryona göre alternatif olabilir. B580 kullanıyorum 1 seneden fazladır sürücü kurulumu ile ilgili kayda değer bir sorun yaşamadım, beta sürücüleri bile çıktığı gün kuruyorum. Bununla beraber sorun/eksik yok değil; mesela sürücüsü çok yalın ayar seçeneği ve araçlar çok az, WattMan muadili bir ince ayar aracı yok mevcuttaki kötü çalışıyor. DX11-9 oyunlarında performansı kötü, FACEIT CS2 oynayan birisi için seçenek değil mesela FACEIT Vulkan'ı kabul etmiyormuş çünkü, oyunu DX11 ile oynaman gerekecek o da çok kötü bu kartta. Bir de XeSS'in yaygınlığı konusu var, FSR bile yeterli bulunmuyor bu sitedeki üyeler tarafından Intel pazar payına göre iyi ama her oyunda bulamazsın. Kendi adıma konuşursam aldığıma pişman değilim, CS2 ve Mortal Shell isimli oyunda DX 11'de performans sorununa denk geldim, iki oyunda da API değişerek çözdüm sorunumu. ASE oynarken sorun yaşamadım mesela DX11 olmasına rağmen.

Son düzenleme:
Peki Intel öneriyor musunuz? Driver sorunları devam ediyor mu? @Recep Baltaş

Intel alınmaz, AMD bile yeni yeni toparladı da ancak yetişecek. NVIDIA en iyisi, başka kart alınmaz bence, iş de yapıyorsanız.
Nvdia'dan başka marka bir kart alınmaz diye birşey yok. Bütçe ve ihtiyaçlar doğrultusunda her kart alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…