Elektronik Intel i5-14400F 4.549 TL

Fiyatı gayet makul ama N11 sitesinden onermem ön yargı değil ne zaman alsam sağlam çıkmıyor paketlemeside oyle iade desen Allah'a emanet.

Fiyatı gayet makul ama N11 sitesinden onermem ön yargı değil ne zaman alsam sağlam çıkmıyor paketlemeside oyle iade desen Allah'a emanet.
N11 sitesinden işlemci almıştım sorunsuz geldi. Adaptör aldım iade ettim kabul edildi. Bence siz satıcıya dikkat etmemişsiniz.

Hocam sizce alınır mı 14400F?

N11 sitesinden işlemci almıştım sorunsuz geldi. Adaptör aldım iade ettim kabul edildi. Bence siz satıcıya dikkat etmemişsiniz.

Hocam sizce alınır mı? 14400F?

Eğer bütçeniz kısıtlıysa evet ama anakartınızda AM5 soketi var ise 1.5k daha koyup 7500F veya 7600 almak daha mantıklı.

Hocam sizce alınır mı? 14400F?

Ben almıştım 5.000TL'ye gayet memnunum her oyunu çok rahat oynatıyor takilma donma yok 32 GB RAM RX 7600 XT ile.

Satıcıya karşı ön yargınız olmasın geçen sene kutulu versiyonunu aldım, sapasağlam elime ulaştı 1.5 senedir kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…