Çözüldü Intel i5-8250U Intel UHD 620 sistemde Windows 7 kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

35gvm78 4

Üstün
Makaleler
2
Yer
İzmir
Merhaba herkese, bilgisayarımın teknik özellikleri aşağıdaki gibi. Acaba Windows 10'dan 7'ye geçilir mi? Artık çok kasmaya başladı.

Intel i5-8250U
Intel UHD 620.
8 GB RAM.
500GB Samsung EVO 860 SSD.

Yaşadığınız kasma sinir bozucu düzeydeyse Windows 8.1 kurmayı deneyebilirsiniz. Veya NTLite ile custom bir Windows 10 hazırlayıp kullanabilirsiniz. 2024 yılında Windows 7 kullanmanızı tavsiye etmem.

Yaşadığınız kasma sinir bozucu düzeye geldiyse Windows 8.1 kurmayı deneyebilirsiniz. Veya NTLite ile Custom bir Windows 10 hazırlayıp kullanabilirsiniz.

Ha 7 ha 8.1 bence ikisi de aynı şey bu sistemde çok rahat çalışır Windows 10 konu sahibi dilerse Windows 10 2016 LTSB gibi sürümlere geçebilir onlar daha hafif.

Yanlış bilgi
Ha 7 ha 8.1 bence ikisi de aynı şey bu sistemde çok rahat çalışır Windows 10 konu sahibi dilerse Windows 10 2016 LTSB gibi sürümlere geçebilir onlar daha hafif.
Windows 8.1'in güncelleme desteği hala devam ediyor diye biliyorum. 7 yerine iyi bir alternatif.

Şu an Linux ile Dual boot yaparak kullanıyorum. Biraz da gözüm Windows 7'nin eski temasını aradığı için geçmek istiyorum.
Linux'ta Windows 7 teması yapabilirsiniz XFCE veya KDE için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…