Çözüldü Intel i5-8250U Intel UHD 620 sistemde Windows 7 kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

35gvm78 5

Üstün
Makaleler
2
Yer
İzmir
Merhaba herkese, bilgisayarımın teknik özellikleri aşağıdaki gibi. Acaba Windows 10'dan 7'ye geçilir mi? Artık çok kasmaya başladı.

Intel i5-8250U
Intel UHD 620.
8 GB RAM.
500GB Samsung EVO 860 SSD.

Şimdilik Fedora'dan devam da bakalım 1-2 hafta sonra ya Windows 2019 LTSC kurarım ya da Fedora'dan devam ederim.

Olay kurma değil ne kadar verim alman, söyle bakalım sen ne kadar verim alabiliyorsun Windows 7'den?

Şu an sorunsuz akıyor. Zaman içinde görücem ne sorunu olucak ama pek bir sorun çıkarcak gibi durmuyor. Hatta Windows 10 ile sözde uyumlu olan W722N 7'de çalıştı.

Handbrake'i kullanabiliyor musun? Sisteme bakınca DVD girişi olmayan bir kasa tahmin ediyorum. Ayrıca Dual Boot mu yoksa sadece Windows 7 mi?

Handbrake'i kullanabiliyor musun? Sisteme bakınca DVD girişi olmayan bir kasa tahmin ediyorum. Ayrıca Dual Boot mu yoksa sadece Windows 7 mi?
Sadece Windows 7 var ve kasa'da DVD girişi yok.

Evet, Handbrake'i kullanabiliyorum, AV1 video bile encode ediyorum bazen.

Hatta Windows 10 ile sözde uyumlu olan W722N 7'de çalıştı.
Windows 10 ile "uyumluluk" ilan eden uygulamaların yarısı Windows 7'de çalışıyor zaten

Mesela RDR2 sözde "sadece Windows 10'da çalışan bir oyun" fakat Windows 7'de hiçbir modifikasyon yapmadan oyun açılıyor ve güzelde oynanıyor.

Son düzenleme:
Tam sorunsuz olduğunu onaylarsam bende 10'a el sallicam.

Tam sorunsuz olduğunu onaylarsam bende 10'a el sallicam.

Çoğu program aslında göz korkutmak amacıyla yapıyor bunu. Yani uyumsuz denilen programların %60'ı çalışıyor. Kendim deneyimledim bunu zamanında kanmayın ondan. Bir deneyin açılmaz ise bakarsınız.

Bu arada eğer isterseniz Windows 7'de modern Chromium kullanabilirsiniz: Supermium Web Browser ortalama Windows 7 kullanıcısı gibi Chromium 109'da takılı kalmaya gerek yok.Eki Görüntüle 27246
Hocam bir ara bana dediniz sandım, sonra anladım. Supermium'u Windows 2000'de kullandım diyen de vardı.

Hocam bir ara bana dediniz sandım, sonra anladım. Supermium'u Windows 2000'de kullandım diyen de vardı.
Yok size demedim, forumda gördüğüm ortalama Windows 7 kullanıcısının Chrome 109 kullandığını görüyorum Supermium varken.

Bu arada evet Supermium Windows 2000'de Extended Kernel ile çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…