LTSC 2019 kurun. Tema için ise şunu diyeyim resmi olmayan bir tema olmadığı için önermiyorum.
Hocam doğal olarak devam etmiyor, video atmanıza gerek yok. Ancak farklı yöntemler ile devam ettirebiliyorsunuz.
Kurmamanızı şu yüzden öneriyorum driver ve program desteğiniz olmayacak + sistemi hazırlamak için bile bayağı uğraşmanız gerekiyor, yine de size kalmış.
Şu an sorunsuz akıyor. Zaman içinde görücem ne sorunu olucak ama pek bir sorun çıkarcak gibi durmuyor. Hatta Windows 10 ile sözde uyumlu olan W722N 7'de çalıştı.
Bu arada eğer isterseniz Windows 7'de modern Chromium kullanabilirsiniz: Supermium Web Browser ortalama Windows 7 kullanıcısı gibi Chromium 109'da takılı kalmaya gerek yok.
Çoğu program aslında göz korkutmak amacıyla yapıyor bunu. Yani uyumsuz denilen programların %60'ı çalışıyor. Kendim deneyimledim bunu zamanında kanmayın ondan. Bir deneyin açılmaz ise bakarsınız.
Bu arada eğer isterseniz Windows 7'de modern Chromium kullanabilirsiniz: Supermium Web Browser ortalama Windows 7 kullanıcısı gibi Chromium 109'da takılı kalmaya gerek yok.Eki Görüntüle 27246