Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.830 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.186 Yer Çorum 22 Nisan 2026 #1 Her cihaz iyi değil, aralarından iyi olanlara bakabilirsiniz. ASUS, Lenovo vs. https://app.hb.biz/BDTNszfSiVDt
Her cihaz iyi değil, aralarından iyi olanlara bakabilirsiniz. ASUS, Lenovo vs. https://app.hb.biz/BDTNszfSiVDt
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.853 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.249 Yer Bootloader 22 Nisan 2026 #2 Link içinden alınmaması gerekenler: Acer Nitro V15 (kötü soğutma ve kötü kasa kalitesi) MSI cyborg (kötü soğutma ve düşük watt dGPU) Casper Excalibur (anlatmama gerek yok o paralara çok daha iyi laptoplar var) Acer Nitro V16.
Link içinden alınmaması gerekenler: Acer Nitro V15 (kötü soğutma ve kötü kasa kalitesi) MSI cyborg (kötü soğutma ve düşük watt dGPU) Casper Excalibur (anlatmama gerek yok o paralara çok daha iyi laptoplar var) Acer Nitro V16.
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 440 Beğeniler 230 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 22 Nisan 2026 #3 kompetankedi dedi: Link içinden alınmaması gerekenler: Acer Nitro V15 (kötü soğutma ve kötü kasa kalitesi) MSI cyborg (kötü soğutma ve düşük watt dGPU) Casper Excalibur (anlatmama gerek yok o paralara çok daha iyi laptoplar var) Acer Nitro V16. Genişletmek için tıkla... Hocam Acer Nitro V16 alınmaz demişsiniz ne gibi sorunları var bilgisayarın bilgilendirir misiniz? O kadar Nitro serisini övüyorlardı merak ettim.
kompetankedi dedi: Link içinden alınmaması gerekenler: Acer Nitro V15 (kötü soğutma ve kötü kasa kalitesi) MSI cyborg (kötü soğutma ve düşük watt dGPU) Casper Excalibur (anlatmama gerek yok o paralara çok daha iyi laptoplar var) Acer Nitro V16. Genişletmek için tıkla... Hocam Acer Nitro V16 alınmaz demişsiniz ne gibi sorunları var bilgisayarın bilgilendirir misiniz? O kadar Nitro serisini övüyorlardı merak ettim.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.853 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.249 Yer Bootloader 22 Nisan 2026 #4 Captain Skriniar dedi: Hocam Acer Nitro V16 alınmaz demişsiniz ne gibi sorunları var bilgisayarın bilgilendirir misiniz? O kadar Nitro serisini övüyorlardı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 5 övüyorlardır hocam v serisi doğuştan kalitesiz.
Captain Skriniar dedi: Hocam Acer Nitro V16 alınmaz demişsiniz ne gibi sorunları var bilgisayarın bilgilendirir misiniz? O kadar Nitro serisini övüyorlardı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 5 övüyorlardır hocam v serisi doğuştan kalitesiz.