Caner Uncu 63 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.530 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.234 Yer Çorum 22 Nisan 2026 #1 Her cihaz iyi değil, aralarından iyi olanlara bakabilirsiniz. ASUS, Lenovo vs. https://app.hb.biz/BDTNszfSiVDt
Her cihaz iyi değil, aralarından iyi olanlara bakabilirsiniz. ASUS, Lenovo vs. https://app.hb.biz/BDTNszfSiVDt
kompetankedi 64 Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.534 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.697 Yer Bootloader 22 Nisan 2026 #2 Link içinden alınmaması gerekenler: Acer Nitro V15 (kötü soğutma ve kötü kasa kalitesi) MSI cyborg (kötü soğutma ve düşük watt dGPU) Casper Excalibur (anlatmama gerek yok o paralara çok daha iyi laptoplar var) Acer Nitro V16.
Link içinden alınmaması gerekenler: Acer Nitro V15 (kötü soğutma ve kötü kasa kalitesi) MSI cyborg (kötü soğutma ve düşük watt dGPU) Casper Excalibur (anlatmama gerek yok o paralara çok daha iyi laptoplar var) Acer Nitro V16.
Captain Skriniar 63 Başarılı Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 787 Beğeniler 478 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 22 Nisan 2026 #3 kompetankedi dedi: Link içinden alınmaması gerekenler: Acer Nitro V15 (kötü soğutma ve kötü kasa kalitesi) MSI cyborg (kötü soğutma ve düşük watt dGPU) Casper Excalibur (anlatmama gerek yok o paralara çok daha iyi laptoplar var) Acer Nitro V16. Genişletmek için tıkla... Hocam Acer Nitro V16 alınmaz demişsiniz ne gibi sorunları var bilgisayarın bilgilendirir misiniz? O kadar Nitro serisini övüyorlardı merak ettim.
kompetankedi dedi: Link içinden alınmaması gerekenler: Acer Nitro V15 (kötü soğutma ve kötü kasa kalitesi) MSI cyborg (kötü soğutma ve düşük watt dGPU) Casper Excalibur (anlatmama gerek yok o paralara çok daha iyi laptoplar var) Acer Nitro V16. Genişletmek için tıkla... Hocam Acer Nitro V16 alınmaz demişsiniz ne gibi sorunları var bilgisayarın bilgilendirir misiniz? O kadar Nitro serisini övüyorlardı merak ettim.
kompetankedi 64 Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.534 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.697 Yer Bootloader 22 Nisan 2026 #4 Captain Skriniar dedi: Hocam Acer Nitro V16 alınmaz demişsiniz ne gibi sorunları var bilgisayarın bilgilendirir misiniz? O kadar Nitro serisini övüyorlardı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 5 övüyorlardır hocam v serisi doğuştan kalitesiz.
Captain Skriniar dedi: Hocam Acer Nitro V16 alınmaz demişsiniz ne gibi sorunları var bilgisayarın bilgilendirir misiniz? O kadar Nitro serisini övüyorlardı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 5 övüyorlardır hocam v serisi doğuştan kalitesiz.