Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.504 Çözümler 19 Beğeniler 3.749 Yer Cintra 4 Haziran 2024 #1 RDR 2'de hata aldığım için soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2024
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.504 Çözümler 19 Beğeniler 3.749 Yer Cintra 5 Haziran 2024 #11 NoobSolid26 dedi: Bu arada hangi dağıtımı kullanıyordunuz? Bazı temeli eski dağıtımlarda Arc sürücülerinin eklendiği kernel sürümü otomatik olarak gelmiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux Mint dağıtımını kullandım ve Intel® Arc™ Graphics Driver - Ubuntu* bu linkten indirdim. Ancak şunu öğrendim 5-6 ay kadar eskiymiş Linux sürümü. 6 ay önce Intel Arc nasıldı bilirsiniz AMG GOAT dedi: Linux'ta driverlar kurulu ise boş verin. OK'ye bastığında oyun açılıyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun çok uzun süre sonra açılıyordu ancak 30FPS Windows 11'de 60-70 FPS alabilirken neden Linux'ta kalim? Artı 0 Eksi
NoobSolid26 dedi: Bu arada hangi dağıtımı kullanıyordunuz? Bazı temeli eski dağıtımlarda Arc sürücülerinin eklendiği kernel sürümü otomatik olarak gelmiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux Mint dağıtımını kullandım ve Intel® Arc™ Graphics Driver - Ubuntu* bu linkten indirdim. Ancak şunu öğrendim 5-6 ay kadar eskiymiş Linux sürümü. 6 ay önce Intel Arc nasıldı bilirsiniz AMG GOAT dedi: Linux'ta driverlar kurulu ise boş verin. OK'ye bastığında oyun açılıyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun çok uzun süre sonra açılıyordu ancak 30FPS Windows 11'de 60-70 FPS alabilirken neden Linux'ta kalim?