İnternet aboneliğim hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Musab komtaninbAskeri

Başarılı
Arkadaşlar Nisan'ın 18'inde internet aboneliğim için olan taahhüt bitecek. Ben de size bir danışayım dedim. (Biraz uzun olacak, detaylı yazıyorum ki düzgün bir şey deyin.) Şu an da güncel olarak TT kullanıyorum. Ortalama olarak memnunum diyeyim. Beni devamlı taahhüt yenilemek için arıyorlar, düşüneceğim diyorum fakat artık vakti yavaştan gelmeye başladı. Şimdi ben büyük bir şehirde oturmuyorum arkadaşlar bu yüzden Netspeed, Millenicom ve TurkNet gibi firmalar herhangi bir problem olduğunda hiçbir şekilde ekip göndermiyorlar. Bu yüzden TT burada artı olarak öne geçiyor. Asıl önemli mevzu zaten fiyat, TT müşteri hizmetlerinden arandığımda 18 ay taahhütlü ilk 9 ay 420, sonraki 9 ay 520 tarzında bir şey söylediler, şimdi bunu genele vurduğumuzda 470 (benim yanlış hatırlama payımla 460-450) gibi bir fiyat oluyor. Diğer internet sağlayıcılarını düşündüğümüzde şu an en fazla görebildiğim (yani bahsettiklerimden) 12 aylık var. 12 ayda diğer firmalar kârlı duruyor fakat sonrasında tekrar bağlatırsak ne olur, bu muamma. Ayrıca bu konuda da görüşlerinizi merak ediyorum; sizce 12 aylık yapsam daha mı kârlı olur, 12 ay sonrasında fiyat düşmesi ve beni TT yüzünden zararlı çıkmam gibi bir ihtimal söz konusu mu sizce? Son olarak da arkadaşlar TT'u hiç övmek istemem fakat diğer olası bir korkum internet kesintisi yaşanırsa ücret iadesinde sorun yaşamam, TT bu konuda hakkını yiyemem direkt ücret iadesi yapıyorlar(birkaç kez yaşadım) lâkin Netspeed bu konuda bildiğim kadarıyla biraz çirkef, yani böyle bir durum yaşanması durumunda ne olur onu da bilmiyorum. Sizin bu konuda yaşadığınız bir şeyler varsa anlatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed/Turknet ve diğerleri sadece kurulumda ücretli olarak isteğe bağlı ekip gönderir. Geriye kalan her şey Türk Telekom'a bağlıdır. Eğer yurt dışına taşınma veya iptal ettirme gibi bir durum olmayacaksa Türk Telekom daha avantajlı. TurkNet taahhütsüz. İstedikleri gibi fiyatı yukarı aşağı oynatabilirler. Anladığım kadarıyla Telekom dışı operatörlere sıcak bakmıyorsunuz. Bu durumda müşteri hizmetlerini biraz darlayıp interneti değiştirmeyi düşündüğünüzü, fiyatın tuzlu geldiğini söyleyin. Sizi tutmak için yedekte paketleri vardır ve bu paketler daha ucuzdur. Eğer ters teperse biraz düşüneyim deyin ve bir baayi ye gidin. Ama ters tepmesi pek mümkün değil. Eğer TurkNet'e geçmeyi düşünürseniz davet kodum var isterseniz iletebilirim.

Teşekkür ederim. Görüşleriniz için minnettarım, büyük bir ihtimal ile TT'de kalacağım tekrardan çok sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…