megaton
Uzman
Wi-Fi'de sorun yaşıyorum. İndirme ve yükleme de kayıp yaşamıyorum ama kablosuz olunca iş değişiyor.
O zaman attığınız alayım mı?
O zaman attığınız alayım mı?
Nasıl yani hocam?Wi-Fi'de sorun yaşıyorum. İndirme ve yükleme de kayıp yaşamıyorum ama kablosuz olunca iş değişiyor.
5 telefon 2 tablet 1 PC bağlı hocamBaşka bir ağa bağlanırken bu sorunları yaşamıyorsanız router buna çözüm olabilir. Amazon üzerinden alıp deneyin. Olmadı iade edersiniz. En fazla bunlar yaşanmış olur
Tahminince Wi-Fi yongası aşırı kararsızlığa neden oluyor. Biraz yüklenince sapıtıyor.
Sayı az desem. Kendi senaryomda 7 telefon, 2 televizyon, 2 bilgisayar ve 2 tablet bağlı. TT'nin stok modemi. Bir sıkıntı yaşatmadı henüz ama hızlar istediğim seviyede değil. Neyse ayrı bir konu.
Sayı az desem. Kendi senaryomda 7 telefon, 2 televizyon, 2 bilgisayar ve 2 tablet bağlı. TT'nin stok modemi. Bir sıkıntı yaşatmadı henüz ama hızlar istediğim seviyede değil. Neyse ayrı bir konu.
Şöyle test edin hocam, cihazların sayısını azaltarak bağlayın. Özellikle size sıkıntı çıkaranları ilk bağlayın. Ardından diğerlerini. Bir noktadan sonra sapıtma olursa gene kablosuzdan kaynaklandığına dair kanıt olabilir.