İnternet çok yavaşladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 11454
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 463
TurkNet'te DNS ayarlı kullanmama rağmen YouTube neredeyse hiç açılmıyor, sabah normal açılıyordu.

Belki sizlerde açılıyordur bilemem ama benlik durumsa eğer açılmıyor şu anlık.

AtlantisNET ile antenle bağlandığımdan erişim engelleri veya bant daraltmaları pek etkilemiyor ancak mobil veride delirdim. Bu kadar da korkmamalı hükümet halktan

Kısıtlanmış siteler ve servis sağlayıcıları.

TurkNet'te DNS ayarlı kullanmama rağmen YouTube neredeyse hiç açılmıyor, sabah normal açılıyordu.

Belki sizlerde açılıyordur bilemem ama benlik durumsa eğer açılmıyor şu anlık.
Bende de ilginç bir şekilde 240p üstüne çıkmak imkansıza yakın, nasıl oluyorsa artık. İlginç bir şekilde X ve Instagram genel olarak sorunsuz. Daha da ilginç olan ise Turkcell mobil verisine geçince YouTube sorunsuz çalışmaya başlıyor. Nasıl oluyor ben de anlamadım.

Normalde bilgisayarıma WARP kurmuyordum (format attığımdan beri) zira zaten DNS değiştirince tüm yasaklı siteler açılıyordu, ki hala da öyle (P***hub ve Discord'u az önce denedim ve sorunsuz açıldı). Fakat bugün en son formattan sonra bilgisayarıma ilk defa WARP yüklemek zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…