İnternet değerlerinizi paylaşın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zipik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 655
Modeminiz sürekli hata düzeltiyor ama sürekli de hata çıkarıyor. Sizinki SNR Marjlarından ve hat zayıflamasından kurtarıyor

Sanırım en fakiri benim. Bildim bileli ADSL dışında hız almadım (15Mbps, 0.5Mbps upload) 500 TL'ye yakın ödüyoruz.
ADSL 2+ kullanıyorsunuz galiba, çok kötü abi o.

Eskiden 100/20 alıyordum ama şimdi düşmüş. IDM ile indirirken 10 mb/s görüyorum. İlginç. Bölgede fiber var ben fibere geçmedim vdsl kullanıyorum.

Fiyatı yazmayı unutmuşum 400-500-550 arası bir şey. 2011 yılından beri türk telekom abonesiyim.

İfadeler: 144
Modeminiz sürekli hata düzeltiyor ama sürekli de hata çıkarıyor.

Türk Telekom'un verdiği H168a modeminde internete bile erişemiyordum CRC kayıplarından. Modem hata düzeltmek yerine daha çok hata üretip internetimi yavaşlatıp internete erişimimi engelliyordu. En azından Keenetic Extra DSL bu sorunu önemli ölçüde düzeltiyor.

Türk Telekom'un verdiği H168a modeminde internete bile erişemiyordum CRC kayıplarından. Modem hata düzeltmek yerine daha çok hata üretip internetimi yavaşlatıp internete erişimimi engelliyordu.
Klasik H168A sorunları, sakat bir modem.

Speedtest'ten baktığımda durumlar bu şekilde bende. Türk Telekom internetini Millenicom üzerinden alıyorum:

Sansüronline 460 Tl 500 mbs FTTH Fiber

Son düzenleme:
Upload Latency'iniz çok yüksek, sorun yaşıyor musunuz?
Hayır yine de Discord'a bağlanmak için YogaDNS kullanıyorum ondan kaynaklı mıdır sizce? Yani emin değilim ama günlük kullanımda vs. herhangi bir sorun olmuyor hatta 4K ve 8K videoları YouTube üzerinden rahatlıkla izleyebiliyorum.

@bug daha iyi bilir, programı buraya ekleyen o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…