MasterKing25 Yetkin Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 459 Çözümler 1 Beğeniler 337 Yer Erzurum 31 Mart 2025 #31 144 dedi: @bug daha iyi bilir, programı buraya ekleyen o. Genişletmek için tıkla... YogaDNS'i kapattım ek olarak modeme de reset attım sonuç böyle oldu:
144 dedi: @bug daha iyi bilir, programı buraya ekleyen o. Genişletmek için tıkla... YogaDNS'i kapattım ek olarak modeme de reset attım sonuç böyle oldu:
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.185 31 Mart 2025 #32 MasterKing25 dedi: YogaDNS'i kapattım ek olarak modeme de reset attım sonuç böyle oldu: Eki Görüntüle 136573 Genişletmek için tıkla... Upload Latency neredeyse sabit kalmış, birazcık artmış. Demek ki sorun YogaDNS kaynaklı değil. Oyun oynarsanız ciddi gecikmeler yaşayabilirsiniz.
MasterKing25 dedi: YogaDNS'i kapattım ek olarak modeme de reset attım sonuç böyle oldu: Eki Görüntüle 136573 Genişletmek için tıkla... Upload Latency neredeyse sabit kalmış, birazcık artmış. Demek ki sorun YogaDNS kaynaklı değil. Oyun oynarsanız ciddi gecikmeler yaşayabilirsiniz.
MasterKing25 Yetkin Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 459 Çözümler 1 Beğeniler 337 Yer Erzurum 31 Mart 2025 #33 144 dedi: Upload Latency neredeyse sabit kalmış, birazcık artmış. Demek ki sorun YogaDNS kaynaklı değil. Oyun oynarsanız ciddi gecikmeler yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Online oyun pek oynamıyorum ama dün CS oynadı bir arkadaş benim PC'de ping değerimin 50 olduğunu söylemişti. Olmadı bir ara BF1 açar denerim. Teşekkürler ilginize.
144 dedi: Upload Latency neredeyse sabit kalmış, birazcık artmış. Demek ki sorun YogaDNS kaynaklı değil. Oyun oynarsanız ciddi gecikmeler yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Online oyun pek oynamıyorum ama dün CS oynadı bir arkadaş benim PC'de ping değerimin 50 olduğunu söylemişti. Olmadı bir ara BF1 açar denerim. Teşekkürler ilginize.
E egolego Başarılı Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 37 Çözümler 1 Beğeniler 28 31 Mart 2025 #34 TT Fiber FTTB alyapıda Turknet kullanıyorum 499₺. Son yaşanan internet kısıtlamasında Turknet de DNS ile kısıtlamanın aşılamaması beni üzdü. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.webp 12 KB · Görüntüleme: 68
TT Fiber FTTB alyapıda Turknet kullanıyorum 499₺. Son yaşanan internet kısıtlamasında Turknet de DNS ile kısıtlamanın aşılamaması beni üzdü.