kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.134 Makaleler 1 Çözümler 28 Beğeniler 1.462 Yer Bootloader Cuma 23:13 #11 muhammedemreyesilyurt dedi: Şu anlık düzeldi ama kablo almam gerekecek. Önerdiğin kablo var mıdır hocam çok pahalı olmayan, benim istekleri karşılayacak. Şimdiki kablom 5 metre civarındaydı. Genişletmek için tıkla... Sürümü CAT6 olduktan sonra marka fark etmiyor hocam, ben elektrikçiden alıp ucunu kendim takıyorum. Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
muhammedemreyesilyurt dedi: Şu anlık düzeldi ama kablo almam gerekecek. Önerdiğin kablo var mıdır hocam çok pahalı olmayan, benim istekleri karşılayacak. Şimdiki kablom 5 metre civarındaydı. Genişletmek için tıkla... Sürümü CAT6 olduktan sonra marka fark etmiyor hocam, ben elektrikçiden alıp ucunu kendim takıyorum. Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
KS KS muhammedemreyesilyurt Uzman Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 93 Beğeniler 26 Cuma 23:23 #12 kompetankedi dedi: Sürümü CAT6 olduktan sonra marka fark etmiyor hocam, ben elektrikçiden alıp ucunu kendim takıyorum. Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunlar nasıldır hocam hem de kapı ezilmesinde hasar görmez gibi ? Alfais 4262 Cat7 Ethernet Rj45 Modem İnternet Kablosu 10 Metre 10Gbps 600Mhz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais 4262 Cat7 Ethernet Rj45 Modem İnternet Kablosu 10 Metre 10Gbps 600Mhz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
kompetankedi dedi: Sürümü CAT6 olduktan sonra marka fark etmiyor hocam, ben elektrikçiden alıp ucunu kendim takıyorum. Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 5 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunlar nasıldır hocam hem de kapı ezilmesinde hasar görmez gibi ? Alfais 4262 Cat7 Ethernet Rj45 Modem İnternet Kablosu 10 Metre 10Gbps 600Mhz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais 4262 Cat7 Ethernet Rj45 Modem İnternet Kablosu 10 Metre 10Gbps 600Mhz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.134 Makaleler 1 Çözümler 28 Beğeniler 1.462 Yer Bootloader Cuma 23:24 #13 muhammedemreyesilyurt dedi: Bunlar nasıldır hocam hem de kapı ezilmesinde hasar görmez gibi? Alfais 4262 Cat7 Ethernet Rj45 Modem İnternet Kablosu 10 Metre 10Gbps 600Mhz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais 4262 Cat7 Ethernet Rj45 Modem İnternet Kablosu 10 Metre 10Gbps 600Mhz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Alınır hocam CAT7 ihtiyacınız yok ama fiyatı abartı değil hayırlı olsun.
muhammedemreyesilyurt dedi: Bunlar nasıldır hocam hem de kapı ezilmesinde hasar görmez gibi? Alfais 4262 Cat7 Ethernet Rj45 Modem İnternet Kablosu 10 Metre 10Gbps 600Mhz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais 4262 Cat7 Ethernet Rj45 Modem İnternet Kablosu 10 Metre 10Gbps 600Mhz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Alınır hocam CAT7 ihtiyacınız yok ama fiyatı abartı değil hayırlı olsun.