İnternet hızı stabil olmasına rağmen siteler geç açılıyor

mauroicardi9

Uzman
Sorunu ilk başta Twitter'da fark ettim. Görseller geç yükleniyordu. Şimdi maç izlemek için birkaç yeri açtım hepsinde aynı donuyor hatta başlamıyor bile. Modem arayüzünden DNS değiştim falan yok sorun çözülmüyor. Acaba sorun genel mi yoksa sadece bende mi var?

Bir ben mi yaşıyorum dedim de, bu konuyu gördükten sonra emin oldum. Popy Para uygulamasından da bildirim gelmişti, Turk Telekom altyapılı ağlardan uygulamamıza erişim sağlanamamaktadır, anlayışınız ve sabrınız için teşekkürler diye.
Techolay Sosyal de yüklenmiyor.

CMD aç ardından ping 192.168.1.1 -t yazıp çalıştır, Speedtest yaparken modeme olan pingin artıyor mu gözlemle.

Artmıyorsa aynı şekilde ping 1.1.1.1 -t yazıp çalıştır, Speedtest yaparken gözlemle.

İfadeler: 144
Bende de son birkaç günde bir yavaşlama var. Pek önemsemedim sadece bende olan geçici bir sorundur sandım. Ama meğer sizde de var mış.

CMD aç ardından ping 192.168.1.1 -t yazıp çalıştır, Speedtest yaparken modeme olan pingin artıyor mu gözlemle.

Artmıyorsa aynı şekilde ping 1.1.1.1 -t yazıp çalıştır, Speedtest yaparken gözlemle.
İlkinde 1 ms vermeye devam etti, 1.1.1.1'de 7'den 14-15'lere çıktı hatta 20'yi de gördü.

İlkinde 1 ms vermeye devam etti, 1.1.1.1'de 7'den 14-15'lere çıktı hatta 20'yi de gördü.

Sorun bufferbloat kaynaklı değil gibi gözüküyor.

Modemden değilde kullandığın cihazdan dnsleri 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak değiştir.

Sorun bufferbloat kaynaklı değil gibi gözüküyor.

Modemden değilde kullandığın cihazdan dnsleri 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak değiştir.
Denedim yine aynı sorun. Sanırım ISS kaynaklı. Şimdi sitelerinden destek talebi oluşturdum. Bugünkü sorun haricinde uzun zamandır Microsoft'un sitesine giremiyordum. Outlook'a da bazen giriş yapabiliyordum.

Ben yaptığımda 156 ms bile gördü hocam 1.1.1-t'de. Bufferbloat mı kaynaklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…