75Mbps'lik bir TurkNet paketim var 60 65Mbps arası sorunsuz kullanırken dün internetimde kopmalar ve yavaşlamalar gerçekleşti. 5 6 Download'a zar zor ulaşıyordu. Modemi resetledim kapatıp açtım kablolarını da söküp tekrar taktık fakat hâlâ aynı.
Wi-Fi ve Ethernet ile denedim hız testlerini ikisinde de sonuçlar aynı.
TurkNet müşteri hizmetlerinden destek kaydı oluşturmuştum altyapımda bir sorun olmadığını söylüyorlar.
75Mbps'lik bir TurkNet paketim var 60 65Mbps arası sorunsuz kullanırken dün internetimde kopmalar ve yavaşlamalar gerçekleşti. 5 6 Download'a zar zor ulaşıyordu. Modemi resetledim kapatıp açtım kablolarını da söküp tekrar taktık fakat hâlâ aynı.
Wi-Fi ve Ethernet ile denedim hız testlerini ikisinde de sonuçlar aynı.
TurkNet müşteri hizmetlerinden destek kaydı oluşturmuştum altyapımda bir sorun olmadığını söylüyorlar.
Modemde biryerde olmalı. Her modemde hemen hemen CRC hatası verir zaten. Önemli olan ne kadar zamanda CRC vermesi. Bendeki 100 rakamı anca 3 günde oluştu. Ben 15 dakikada 37000 hatada gördüm buralarda.
Modemde biryerde olmalı. Her modemde hemen hemen crc hatası verir zaten. Önemli olan ne kadar zamanda crc vermesi. Bendeki 100 rakamı anca 3 günde oluştu. Ben 15 dakikada 37000 hatada gördüm buralarda.