Cobra Yetkin Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 511 Çözümler 2 Beğeniler 97 27 Ağustos 2025 #1 Wi-Fi'yi telefondan kullanabiliyorum bir sorun yok ama bilgisayardan kullanamıyorum, nasıl çözebilirim? Çözdüm yüklediğim bir uygulamanın yanında kurulan virüs programı engelliyormuş, onu kaldırınca düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2025
Wi-Fi'yi telefondan kullanabiliyorum bir sorun yok ama bilgisayardan kullanamıyorum, nasıl çözebilirim? Çözdüm yüklediğim bir uygulamanın yanında kurulan virüs programı engelliyormuş, onu kaldırınca düzeldi.
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 3 Eylül 2025 #2 Cobra dedi: Wi-Fi'yi telefondan kullanabiliyorum bir sorun yok ama bilgisayardan kullanamıyorum, nasıl çözebilirim? Çözdüm yüklediğim bir uygulamanın yanında kurulan virüs programı engelliyormuş, onu kaldırınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sorununuzu çözdüğünüze sevindim! Eğer başka bir sorunla karşılaşırsanız ya da daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa her zaman buradayım.
Cobra dedi: Wi-Fi'yi telefondan kullanabiliyorum bir sorun yok ama bilgisayardan kullanamıyorum, nasıl çözebilirim? Çözdüm yüklediğim bir uygulamanın yanında kurulan virüs programı engelliyormuş, onu kaldırınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sorununuzu çözdüğünüze sevindim! Eğer başka bir sorunla karşılaşırsanız ya da daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa her zaman buradayım.