KS KS oğuz sasi Bilgin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 2.147 Çözümler 8 Beğeniler 963 Yer çılgın_kurye34 7 Temmuz 2026 #11 Şimdi telefon açtım iptal ettiyseniz fatura tarihi gelince kullandığınız kadarını ödersiniz dedi. Umarım dediği gibi çıkar.
Şimdi telefon açtım iptal ettiyseniz fatura tarihi gelince kullandığınız kadarını ödersiniz dedi. Umarım dediği gibi çıkar.
klaizee Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 633 Çözümler 6 Beğeniler 376 7 Temmuz 2026 #12 oğuz sasi dedi: Şimdi telefon açtım iptal ettiyseniz fatura tarihi gelince kullandığınız kadarını ödersiniz dedi. Umarım dediği gibi çıkar. Genişletmek için tıkla... Pek doğru olduğunu sanmıyorum, çünkü direkt olarak paketten ücretlendiriliyorsunuz. Tabi doğru da olabilir, fatura dönemini görmek gerekir. Bahsettiğim paketlerin de örneklerini ekledim, inceleyebilirsin.
oğuz sasi dedi: Şimdi telefon açtım iptal ettiyseniz fatura tarihi gelince kullandığınız kadarını ödersiniz dedi. Umarım dediği gibi çıkar. Genişletmek için tıkla... Pek doğru olduğunu sanmıyorum, çünkü direkt olarak paketten ücretlendiriliyorsunuz. Tabi doğru da olabilir, fatura dönemini görmek gerekir. Bahsettiğim paketlerin de örneklerini ekledim, inceleyebilirsin.