KS KS oğuz sasi 41 Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.365 Çözümler 4 Beğeniler 539 Yer cehennem Bugün 15:07 #11 Şimdi telefon açtım iptal ettiyseniz fatura tarihi gelince kullandığınız kadarını ödersiniz dedi. Umarım dediği gibi çıkar.
Şimdi telefon açtım iptal ettiyseniz fatura tarihi gelince kullandığınız kadarını ödersiniz dedi. Umarım dediği gibi çıkar.
klaizee 33 Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 404 Çözümler 4 Beğeniler 210 Bugün 15:10 #12 oğuz sasi dedi: Şimdi telefon açtım iptal ettiyseniz fatura tarihi gelince kullandığınız kadarını ödersiniz dedi. Umarım dediği gibi çıkar. Genişletmek için tıkla... Pek doğru olduğunu sanmıyorum, çünkü direkt olarak paketten ücretlendiriliyorsunuz. Tabi doğru da olabilir, fatura dönemini görmek gerekir. Bahsettiğim paketlerin de örneklerini ekledim, inceleyebilirsin.
oğuz sasi dedi: Şimdi telefon açtım iptal ettiyseniz fatura tarihi gelince kullandığınız kadarını ödersiniz dedi. Umarım dediği gibi çıkar. Genişletmek için tıkla... Pek doğru olduğunu sanmıyorum, çünkü direkt olarak paketten ücretlendiriliyorsunuz. Tabi doğru da olabilir, fatura dönemini görmek gerekir. Bahsettiğim paketlerin de örneklerini ekledim, inceleyebilirsin.