İnternet sitesi üzerinden oynanan GTA 5 virüslü olabilir mi?

ManiacSoldier

Gelişen
Merhaba, internet üzerinden oynanan GTA 5'i merak edip oynadım. İlk başta site MB indirdi, biraz sonra oyun açıldı ve oynadım. Sonrasında siteyi kapattım. Virüs falan bulaşmaz değil mi?

Hocam bu yeni sitesi mi bilmiyorum. Fakat eski sitesi tarayıcı 700 MB indiriyor. Bunun sizin sisteminize yüklemesi çok garip. Bana güvenli gelmedi hocam.

Tuncay Bey'in virüslü bir siteyi video yapması mümkün değil. Bence şüphe olabilecek bir durum yok. Benim düşüncem tabii.

Hocam bu yeni sitesi mi bilmiyorum. Fakat eski sitesi tarayıcı 700 MB indiriyor. Bunun sizin sisteminize yüklemesi çok garip. Bana güvenli gelmedi hocam.
Yok hocam benim sistemime yüklemedi tarayıcı yükledi.

Windows defender ile taradımda herhangi birşey bulmadı.Siteden herhangi bir dosyada indirmedim.Sadece tarayıcının kendisi indirdi bi 600 700 mb.

Yok hocam benim sistemime yüklemedi tarayıcı yükledi.

Windows defender ile taradımda herhangi birşey bulmadı.Siteden herhangi bir dosyada indirmedim.Sadece tarayıcının kendisi indirdi bi 600 700 mb.
O zaman pek sorun olmaz hocam. Güvenlidir, ben bir anda sistem zannettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…