dark_1234 Yetkin Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.107 Beğeniler 258 Dün 22:46 #1 Merhaba, 2-3 gündür Google'da acayip bir yavaşlık var. Gemini'yi açamıyorum, YouTube çok yavaş ama VPN açınca düzeliyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba, 2-3 gündür Google'da acayip bir yavaşlık var. Gemini'yi açamıyorum, YouTube çok yavaş ama VPN açınca düzeliyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Geliştirici Super user do! Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.260 Makaleler 14 Çözümler 108 Beğeniler 8.552 Dün 23:03 #2 Herhangi bir bant daraltması söz konusu değil. Ödenmemiş fatura durumu olabilir mi? Aynı ağa bağlı diğer cihazlarda da yavaş mı?
Herhangi bir bant daraltması söz konusu değil. Ödenmemiş fatura durumu olabilir mi? Aynı ağa bağlı diğer cihazlarda da yavaş mı?
nnomad Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 768 Makaleler 2 Çözümler 8 Beğeniler 605 Dün 23:08 #3 VPN açınca düzeliyorsa routingde olabilir. Ya da psikolojik. Test sonuçları paylaşılmamış.
Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.721 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.509 Yer Adana Dün 23:39 #4 Bende de videonun tam ortasında hızım gayet iyi olmasına rağmen donma yapıyordu. Fiber altyapı varsa ONT cihazını ve modemi birbirinden ayırın, ısındıkları zaman yavaşlayabilirler. Ben sorunu bu şekilde çözdüm.
Bende de videonun tam ortasında hızım gayet iyi olmasına rağmen donma yapıyordu. Fiber altyapı varsa ONT cihazını ve modemi birbirinden ayırın, ısındıkları zaman yavaşlayabilirler. Ben sorunu bu şekilde çözdüm.