Darneluin Uzman Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 176 Makaleler 2 Beğeniler 282 Yer UK 8 Mayıs 2024 #1 GPT-4’ten güç alarak tasarlanan model sadece Amerikan istihbaratı tarafından kullanılacakmış. Amerikan istihbaratı veri kontrolü için iPhone gibi bir akıllı cihaz kullanmıyor mu?
GPT-4’ten güç alarak tasarlanan model sadece Amerikan istihbaratı tarafından kullanılacakmış. Amerikan istihbaratı veri kontrolü için iPhone gibi bir akıllı cihaz kullanmıyor mu?
4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 8 Mayıs 2024 #2 Aylardır var ama. LM Studio indir ve bir sürü model yükleyip dene. Ben 7B'li kullanıyorum ama yakın zamanda 70B büyük kapasiteli indireceğim.
Aylardır var ama. LM Studio indir ve bir sürü model yükleyip dene. Ben 7B'li kullanıyorum ama yakın zamanda 70B büyük kapasiteli indireceğim.
1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.835 8 Mayıs 2024 #3 Emin olun bildiklerimiz bir su damlasiysa bilmediklerimiz okyanus. Buz dağının görünen kısmıdır bu, yoksa neler neler kullanılıyor.
Emin olun bildiklerimiz bir su damlasiysa bilmediklerimiz okyanus. Buz dağının görünen kısmıdır bu, yoksa neler neler kullanılıyor.
8 8 Uzman Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 79 Çözümler 3 Beğeniler 173 8 Mayıs 2024 #4 MSI Center içinde ve NVIDIA'nın adını unuttuğum kendi yazılımı internetsiz çalışabiliyordu en son(MSI, NVIDIA altyapısı kullanıyor olabilir). Aslında varlar standart kullanıcı içinde.
MSI Center içinde ve NVIDIA'nın adını unuttuğum kendi yazılımı internetsiz çalışabiliyordu en son(MSI, NVIDIA altyapısı kullanıyor olabilir). Aslında varlar standart kullanıcı içinde.
4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 8 Mayıs 2024 #5 4142 dedi: Aylardır var ama. LM Studio indir ve bir sürü model yükleyip dene. Ben 7B'li kullanıyorum ama yakın zamanda 70B büyük kapasiteli indireceğim. Genişletmek için tıkla... Tabi güçlü bir GPU olması lazım. Ben de 4060 Ti var. Süper süper.
4142 dedi: Aylardır var ama. LM Studio indir ve bir sürü model yükleyip dene. Ben 7B'li kullanıyorum ama yakın zamanda 70B büyük kapasiteli indireceğim. Genişletmek için tıkla... Tabi güçlü bir GPU olması lazım. Ben de 4060 Ti var. Süper süper.
hazernag Yetkin Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 195 Çözümler 2 Beğeniler 133 8 Mayıs 2024 #6 Darneluin dedi: GPT-4’ten güç alarak tasarlanan model sadece Amerikan istihbaratı tarafından kullanılacakmış. Amerikan istihbaratı veri kontrolü için iPhone gibi bir akıllı cihaz kullanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Her zaman teknoloji ile alakalı bir şey çıkınca ilk olarak askeriyeler kullanır işi çözmek için. Sonrasında ise halk da kullanmaya başlar.
Darneluin dedi: GPT-4’ten güç alarak tasarlanan model sadece Amerikan istihbaratı tarafından kullanılacakmış. Amerikan istihbaratı veri kontrolü için iPhone gibi bir akıllı cihaz kullanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Her zaman teknoloji ile alakalı bir şey çıkınca ilk olarak askeriyeler kullanır işi çözmek için. Sonrasında ise halk da kullanmaya başlar.
KS KS Darneluin Uzman Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 176 Makaleler 2 Beğeniler 282 Yer UK 8 Mayıs 2024 #7 hazernag dedi: Her zaman teknoloji ile alakalı bir şey çıkınca ilk olarak askeriyeler kullanır işi çözmek için. Sonrasında ise halk da kullanmaya başlar. Genişletmek için tıkla... Doğru ilk internette ilk önce Pentagon tarafından kullanılıyordu daha sonra halka açıldı.
hazernag dedi: Her zaman teknoloji ile alakalı bir şey çıkınca ilk olarak askeriyeler kullanır işi çözmek için. Sonrasında ise halk da kullanmaya başlar. Genişletmek için tıkla... Doğru ilk internette ilk önce Pentagon tarafından kullanılıyordu daha sonra halka açıldı.
6 6233 Becerikli Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 524 Çözümler 1 Beğeniler 93 8 Mayıs 2024 #8 Ben istersem Firefox'u bile İnternetsiz kullanırım. Dahili dosyaları açabilir. Video da oynatabilir. Şaşılacak bir durum yok bunda.
Ben istersem Firefox'u bile İnternetsiz kullanırım. Dahili dosyaları açabilir. Video da oynatabilir. Şaşılacak bir durum yok bunda.