eren28tr Yetkin Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 997 Çözümler 20 Beğeniler 475 12 Temmuz 2024 #11 achelleus dedi: Bundan 1 ay önce fırtına olmuştu ve ağaç elektrik kablosunu koparmıştı 1 hafta internetsizdik apartmanca sonra düzelttiler bundan kaynaklı sorun porttan diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam iç tesisatın sağlam olduğundan eminsen port değişikliği talep et ama kolay kolay port değişikliği yapmıyorlar biraz baskı yapman gerek.
achelleus dedi: Bundan 1 ay önce fırtına olmuştu ve ağaç elektrik kablosunu koparmıştı 1 hafta internetsizdik apartmanca sonra düzelttiler bundan kaynaklı sorun porttan diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam iç tesisatın sağlam olduğundan eminsen port değişikliği talep et ama kolay kolay port değişikliği yapmıyorlar biraz baskı yapman gerek.
KS KS achelleus Yetkin Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 274 Çözümler 2 Beğeniler 138 12 Temmuz 2024 #12 eren28tr dedi: Olabilir hocam iç tesisatın sağlam olduğundan eminsen port değişikliği talep et ama kolay kolay port değişikliği yapmıyorlar biraz baskı yapman gerek. Genişletmek için tıkla... Yani eskiden problem yoktu ve santralden baktıklarında bir sorun yok dediler ekipler. Küçük bir şehirde yaşıyorum şansım artar mı sizce?
eren28tr dedi: Olabilir hocam iç tesisatın sağlam olduğundan eminsen port değişikliği talep et ama kolay kolay port değişikliği yapmıyorlar biraz baskı yapman gerek. Genişletmek için tıkla... Yani eskiden problem yoktu ve santralden baktıklarında bir sorun yok dediler ekipler. Küçük bir şehirde yaşıyorum şansım artar mı sizce?
eren28tr Yetkin Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 997 Çözümler 20 Beğeniler 475 12 Temmuz 2024 #13 achelleus dedi: Yani eskiden problem yoktu ve santralden baktıklarında bir sorun yok dediler ekipler. Küçük bir şehirde yaşıyorum şansım artar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Sen ankastreye kısa kablo bağlayıp hat değerini at iç tesisatta sorun yoksa port değişikliği zor olsa da yapmaları lazım.
achelleus dedi: Yani eskiden problem yoktu ve santralden baktıklarında bir sorun yok dediler ekipler. Küçük bir şehirde yaşıyorum şansım artar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Sen ankastreye kısa kablo bağlayıp hat değerini at iç tesisatta sorun yoksa port değişikliği zor olsa da yapmaları lazım.
KS KS achelleus Yetkin Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 274 Çözümler 2 Beğeniler 138 12 Temmuz 2024 #14 eren28tr dedi: Sen ankastreye kısa kablo bağlayıp hat değerini at iç tesisatta sorun yoksa port değişikliği zor olsa da yapmaları lazım. Genişletmek için tıkla... prizden direk modeme mi bağlayayım ?
eren28tr dedi: Sen ankastreye kısa kablo bağlayıp hat değerini at iç tesisatta sorun yoksa port değişikliği zor olsa da yapmaları lazım. Genişletmek için tıkla... prizden direk modeme mi bağlayayım ?
eren28tr Yetkin Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 997 Çözümler 20 Beğeniler 475 12 Temmuz 2024 #15 achelleus dedi: Prizden direk modeme mi bağlayayım? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ankaste kutusu var ya ona kısa bağlayıp hat değerini at.
achelleus dedi: Prizden direk modeme mi bağlayayım? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ankaste kutusu var ya ona kısa bağlayıp hat değerini at.
KS KS achelleus Yetkin Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 274 Çözümler 2 Beğeniler 138 12 Temmuz 2024 #16 eren28tr dedi: Yok hocam ankaste kutusu var ya ona kısa bağlayıp hat değerini at. Genişletmek için tıkla... o dediğini nasıl yaparım bilmiyorum apartmanın ankasteside çok karışık.
eren28tr dedi: Yok hocam ankaste kutusu var ya ona kısa bağlayıp hat değerini at. Genişletmek için tıkla... o dediğini nasıl yaparım bilmiyorum apartmanın ankasteside çok karışık.
eren28tr Yetkin Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 997 Çözümler 20 Beğeniler 475 12 Temmuz 2024 #17 achelleus dedi: O dediğini nasıl yaparım bilmiyorum apartmanın ankasteside çok karışık. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam istersen ankastreden modeme sıfırdan kablo çek.
achelleus dedi: O dediğini nasıl yaparım bilmiyorum apartmanın ankasteside çok karışık. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam istersen ankastreden modeme sıfırdan kablo çek.
KS KS achelleus Yetkin Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 274 Çözümler 2 Beğeniler 138 12 Temmuz 2024 #18 eren28tr dedi: Anladım hocam istersen ankastreden modeme sıfırdan kablo çek. Genişletmek için tıkla... Şu an hat değerlerim düşük ama bundan eminiz değil mi aradığımda bunu söyleyeyim direk normalde kopma düşük hız vs diye giriyorum konuya ama.
eren28tr dedi: Anladım hocam istersen ankastreden modeme sıfırdan kablo çek. Genişletmek için tıkla... Şu an hat değerlerim düşük ama bundan eminiz değil mi aradığımda bunu söyleyeyim direk normalde kopma düşük hız vs diye giriyorum konuya ama.
eren28tr Yetkin Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 997 Çözümler 20 Beğeniler 475 12 Temmuz 2024 #19 achelleus dedi: Şu an hat değerlerim düşük ama bundan eminiz değil mi aradığımda bunu söyleyeyim direk normalde kopma düşük hız vs diye giriyorum konuya ama. Genişletmek için tıkla... Evet hat zayıflaman çok yüksek hocam iç tesisat veya port kaynaklı diye düşünüyorum.
achelleus dedi: Şu an hat değerlerim düşük ama bundan eminiz değil mi aradığımda bunu söyleyeyim direk normalde kopma düşük hız vs diye giriyorum konuya ama. Genişletmek için tıkla... Evet hat zayıflaman çok yüksek hocam iç tesisat veya port kaynaklı diye düşünüyorum.
KS KS achelleus Yetkin Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 274 Çözümler 2 Beğeniler 138 12 Temmuz 2024 #20 eren28tr dedi: Evet hat zayıflaman çok yüksek hocam iç tesisat veya port kaynaklı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Upload gecikmesi 1500 kadar çıkıyor ve 14 alıyordum buralara kadar düştü bunun hakkında bir fikir var mı aklında. Dosya Ekleri 3.webp 1,5 KB · Görüntüleme: 56
eren28tr dedi: Evet hat zayıflaman çok yüksek hocam iç tesisat veya port kaynaklı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Upload gecikmesi 1500 kadar çıkıyor ve 14 alıyordum buralara kadar düştü bunun hakkında bir fikir var mı aklında.