Forest6

Gelişen
Bu "mağazadan teslim" seçeneğinin tam olarak avantajı nedir acaba? Mesela atıyorum bir telefon alacaksın diyelim veya bir ekran kartı alacaksın diyelim bu durumda mağazadan teslim seçeneğinin faydası nedir? Kişinin işlerinden dolayı zamanı kısıtlı diyeceğim ama ne alacağını biliyorsa mağazaya girdiği gibi gider raftan alır öder yani ne kadar uzun sürecek sonuçta? Kişi alacağı ürünü kargo ile değil de bizzat mağazadan alarak tamam kargoda zarar görme ihtimalini falan düşünüyor ama dediğim gibi mağazaya gidip hemen raftan alıp sonra ücretini ödeyip çıkabilir?

Acaba bu "mağazadan teslim" seçeneği daha çok çalışanlarla konuşmamak için mi seçiliyor? Ek garanti, kasko diye ısrar edebiliyorlarmış galiba bazı yerlerde, bu gibi konularda çalışanlarla konuşmak istememek için mi bu seçeneği tercih ediyor alan kişiler?

Mağaza fiyatları internet fiyatlarından farklı olabiliyor, hatta genelde farklı oluyor artık. Kargoyla uğraşmamak için de kullanıyorsun. Mesela bakıyorum yakındaki AVM'de stoğu var, hemen mağaza teslim seçiyorum, 15 dakika sonra elimde ve ucuza. Ek olarak da online fiyatının çok uygun gözüküp sadece mağazadan stok olduğu durumlar da olabiliyor.

Mağaza fiyatları internet fiyatlarından farklı olabiliyor, hatta genelde farklı oluyor artık. Kargoyla uğraşmamak için de kullanıyorsun. Mesela bakıyorum yakındaki AVM'de stoğu var, hemen mağaza teslim seçiyorum, 15 dakika sonra elimde ve ucuza. Ek olarak da online fiyatının çok uygun gözüküp sadece mağazadan stok olduğu durumlar da olabiliyor.
Yani bu "mağazadan teslim" seçeneği internetten daha uyguna sipariş edip sonra gidip almak için kullanılıyor o zaman?
Böylelikle hem kargoyla uğraşmıyorsun ve hem de internet fiyatı ile mağazadan alıyorsun değil mi?

Ben de çalışanlarla konuşmak istememek için bu seçiliyor sandım. Belki biliyorsundur bazen ek garanti, kasko için ısrar edebiliyorlarmış sanırım.

Magazadan urunu beklemeden almak ve online odemenin taksit, sanal kart vb avantajlarini birlestiriyor
Evet iyiymiş bu şekilde. Bir de telefon, ekran kartı falan gibi şeyler için kutunun güvenlik bandını kontrol edip hatta isteğe bağlı bizzat mağazada açıp kontrol etmek de bir seçenek olabilir.