İnternetten Windows 11 lisansı almak güvenilir midir?

hickimseymis

Gelişen
Windows 11 Home Retail lisans almayı düşünüyorum Sağlam Lisans sitesinden. Çoğu kişi güvenilir demiş. Fakat bu lisansların bu kadar ucuz olmasının sebebinin şirketlerin toplu alıp sattığı olarak söyleniyor. Bu doğru mudur? PC'niz şirket üstüne gözükür diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız lisans türüne göre değişir. Eğer gerçekten Retail verirlerse kutulu satılan orijinal Windows anahtarları ile aynı oluyor. Aldıktan sonra mutlaka kontrol edin. Ben Retail lisans diye almıştım MAK gelmişti. Satıcıya ulaştım ve Retail gönderdiler.
Kontrol etmek için CMD aç ve slmgr /dli yaz.

Dosya Ekleri

• 1771504092890.webp
    70,6 KB · Görüntüleme: 60
Benim bildiğim onlar "Lisans" değil. Windows aktifleştirme anahtarı. İş yeri vb. yerlerde kullanacaksanız hukuki açıdan sorun yaşarsınız. Ev kullanıcısı iseniz bilemiyorum.

Sağlam Lisans üzerinden almak güvenilir, alabilirsiniz.

Benim bildiğim onlar "Lisans" değil. Windows aktifleştirme anahtarı. İş yeri vb. yerlerde kullanacaksanız hukuki açıdan sorun yaşarsınız. Ev kullanıcısı iseniz bilemiyorum.
Aktifleştirme anahtarı aktifleştirdikten sonra lisanslama yapmaz, sadece Windows'un o sürümde kurulmasına izin verir. Ki bu anahtarlar Windows 10 sonrası kaldırıldı.

Aktifleştirme anahtarı aktifleştirdikten sonra lisanslama yapmaz, sadece Windows'un o sürümde kurulmasına izin verir. Ki bu anahtarlar Windows 10 sonrası kaldırıldı.

Anladım. Windows 11 aktifleştirme anahtarı değil ürün anahtarı olmalıymış. Hukuki açıdan uygun değil demek istedim. Ayrıca OEM ya da Perakende lisanslarının kaynağı önemli bence, bugün lisansladın ama sonraki zamanlarda lisans geçersiz sayılabilir.

Nereden almıştın? Ve teşekkür ederim

Kod falan kullanmak istemiyorum bilgisayarın performansını düşürdüğü ve illegal olduğu söyleniyor böyle makul fiyata da varken alınır bence
Dediğiniz gibi söylentiden ibaret. massgrave.dev güvenlidir ayrıca açık kaynak kodları GitHub'da bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…