Çözüldü INUI Gaming güvenli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ranxiee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 530
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ranxiee

Başarılı
FACEIT gibi olan program INUI, güvenli mi arkadaşlar? CS:GO matchmating var bu yüzden indirmek istiyorum.

INUI Gaming sitesi burası.

Çözüm
Birçok kaynakta güvenlik sıkıntılarından ve kripto bağlantılarından bahsedilmiş.

Bu hizmeti tercih etmek için acele etmezdim, oyun sektöründe yeni çıkış yapmış uygulamaların hype'ı hep hızlı olur. Bu nedenle akıntıya kapılmayın, arkasından farklı bir şeyler çıkabilir. Uygulamayı şu anda beta access'de görüyorum eğer güvenlik sıkıntıları bahsedildiği gibi ciddiyse, o vakit orada olmak istemezsiniz.

Şimdilik daha fazla kullanıcıya sahip, hakkında daha fazla inceleme yapılmış uygulamalar tercih etmelisiniz.

Araştırmalar: [1, 2, 3, 4, 5, 6, 7]
Birçok kaynakta güvenlik sıkıntılarından ve kripto bağlantılarından bahsedilmiş.

Bu hizmeti tercih etmek için acele etmezdim, oyun sektöründe yeni çıkış yapmış uygulamaların hype'ı hep hızlı olur. Bu nedenle akıntıya kapılmayın, arkasından farklı bir şeyler çıkabilir. Uygulamayı şu anda beta access'de görüyorum eğer güvenlik sıkıntıları bahsedildiği gibi ciddiyse, o vakit orada olmak istemezsiniz.

Şimdilik daha fazla kullanıcıya sahip, hakkında daha fazla inceleme yapılmış uygulamalar tercih etmelisiniz.

Araştırmalar: [1, 2, 3, 4, 5, 6, 7]

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…