iOS 17.4 Developer Beta 1 (21E5184i)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olamaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 322
  • Etiketler Etiketler
    ios ios 17
Arkadaşlar merhaba, normalde haftada bir Apple beta güncellemeleri gönderiyor cihazlara ve ben de her hafta bir sürüm hakkında yama notlarımsı bir şey yapmak istedim.

Öncelikle yegane uyarım, işiniz gücünüz yoksa beta sürümlere güncellemeyin. Çünkü ne olacağı olduğu belirsiz sürümler ve stabil olmayan cihazlar bulabilirsiniz elinizde, önerilmez.

Aslında hep böyle deniyor fakat ben 8 aydır beta kullanımımda çok da bir stabilite sorunu yaşamadım, iOS 17'nin ilk betasından beri kullanıyorum. Ama dediğim gibi sorunlar oluşabilir.

Güncellemeye gelirsek, güncelleme geliştirici kanalından iPhone SE 2 telefonum için 5.86 GB boyutunda geldi, bu boyut 4-7GB arası değişiyor modele göre.
Güncellemeyi dün kurdum, herhangi bir bootloop, stabilite sorunu görmedim şu ana kadar, normal nasıl kullanıyorsam öyle devam ediyorum.
Şimdi gelelim bu güncellemeyle gelen yeni özelliklere:

- Aşağıda gördüğünüz 6 emoji telefonlara eklendi. Kullanılabilir durumda.

1706261004434.webp

EU için Apple'ın yan servislerden uygulama yüklemeye izin vermek için 6 Mart'a kadar süresi var, yani bu da uygulama sideload etme olayının bu sürümle gelmesine sebep oldu. İlk adımlar öbür haftaki güncellemelerde başlayacak gibi görünüyor. Şu anlık bir şey yok, öbür haftaki sürümlerde Apple'ın getirmesi beklendiği bazı şeyler:

• Game streaming servisleri App Store'a gelecek.
  • 3. parti uygulama mağazalarına izin verilecek.
  • 3. parti tarayıcı motorlarına izin verilecek.
  • Uygulamalar kendi içinde alternatif ödeme yöntemleri sunabilecek.
Bu güncellemede gelişmeler bu kadar, sideloading'in geliyor oluşunun en büyük göstergesini Epic Games'in tweetinden anlayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler, bir sonraki hafta 2. beta sürümünde tekrar sizinle olacağım.

Son düzenleme:
Güncelleme hakkında açıklayıcı ve güzel bir yazı olmuş.

@olamaz yeni beta güncellemesi hakkında yazınızı beklemekteyim. :)

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt