İyi o zaman bende yanlışlıkla sildiğim her şeyi format atarak geri alayım, olaya gel.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Çok az insanda olan bir sorun. Ki bende de olmadı.
Bulutta saklıyor hocam. Bu açık bir iCloud açığı. Silindiğini sandığınız ama silinmeyen fotoğraflar iCloud'dan eşitlenmiş. Hatta benim bile yıllar önce silmiş olmam gereken fotoğraflar var sanırım bu güncelleme sebebiyle gelmiş. iPad'den buluttan benim cihaza eşitlenmiş.Benim anlamadığım 2 yıl önce silinen fotoğraf nasıl tekrar ortaya çıkıyor? Resmi tamamen silmeyip telefonun bir yerinde hala saklıyor demek bu. Saçmalık tamamen.
Bir kişide bile olması skandal değil mi? Paylaşımı yapan arkadaş, arkadaşına sattığı için fark edebilmiş. Fark edilmeyen kaç olay var acaba...Çok az insanda olan bir sorun. Ki bende de olmadı.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Komik.![]()
iOS 17.5, iPhone kullanıcılarını rahatsız eden bir hatayı barındırıyor ve görünüşe göre olay büyüyecek gibi görünüyor. Kullanıcılar, silinen fotoğrafların fotoğraf kitaplıklarında yeniden görünmesine neden olan bir hatadan şikayetçi olduklarından, güncelleme sorunları da beraberinde getirdi. Öte yandan, cihazlarını yabancılara satan kullanıcılar da etkilendiğinden ve Apple açısından büyük bir gizlilik ihlali söz konusu olduğundan, durumun başlangıçta tahmin…
Devamını Oku: iOS 17.5’te Gizlilik İhlali: Sıfırladığınız Cihazdaki Fotoğraflar Geri Dönüyor
Kaynak: Techolay
İlginç bir açık, ki olmaması gereken bir açık. Sonuçta bir kullanıcısın ve isteyerek sildiğin fotoğraflar, istemediğin bir şekilde aniden tekrar beliriyor. A veya B markasıyla alakası olmadığı gibi savunulacak bir tarafı da yok bunun. Umarım açığın sonuçları büyümeden düzeltilir.