Makaleler
5
vehicle-motion-cues.jpg

iOS 18’in en son geliştirici beta sürümünde tanıtılan Taşıt Hareketi Belirtileri, seyahat ederken iPhone’unuza bakınca meydana gelen araba tutmasını azaltıyor. Bu özelliği nasıl etkinleştireceğinizi bu yazımızda anlatıyoruz. 2024 Mayıs ayında Küresel Erişilebilirlik Farkındalık Günü için duyurulan yeni Taşıt Hareketi Belirtileri iPhone özelliği, ekranda hareket eden noktalar ile bilinecek. iPhone’unuz hareket ederken ekrandaki noktalar da hareket…

Devamını Oku: iOS 18 Araba Tutmasını Önleyen Özelliği Nasıl Kullanılır?
Kaynak: Techolay

vehicle-motion-cues.jpg

iOS 18'in en son geliştirici beta sürümünde tanıtılan taşıt hareketi belirtileri, seyahat ederken iPhone'unuza bakınca meydana gelen araba tutmasını azaltıyor. Bu özelliği nasıl etkinleştireceğinizi bu yazımızda anlatıyoruz. 2024 Mayıs ayında küresel erişilebilirlik farkındalık günü için duyurulan yeni taşıt hareketi belirtileri iPhone özelliği, ekranda hareket eden noktalar ile bilinecek. iPhone'unuz hareket ederken ekrandaki noktalar da hareket…

Devamını oku: iOS 18 Araba Tutmasını Önleyen Özelliği Nasıl Kullanılır?

Mükemmel.

Son düzenleyen: Moderatör:
vehicle-motion-cues.jpg

iOS 18’in en son geliştirici beta sürümünde tanıtılan Taşıt Hareketi Belirtileri, seyahat ederken iPhone’unuza bakınca meydana gelen araba tutmasını azaltıyor. Bu özelliği nasıl etkinleştireceğinizi bu yazımızda anlatıyoruz. 2024 Mayıs ayında Küresel Erişilebilirlik Farkındalık Günü için duyurulan yeni Taşıt Hareketi Belirtileri iPhone özelliği, ekranda hareket eden noktalar ile bilinecek. iPhone’unuz hareket ederken ekrandaki noktalar da hareket…

Devamını Oku: iOS 18 Araba Tutmasını Önleyen Özelliği Nasıl Kullanılır?
Bu özelliği uzun süredir kullanıyorum ve cidden beni araba tutuyordu, bu özellik çözdü.
Yok artık. Böyle bir özelliğin bile düşünülüp getirildiğine inanamıyorum. Kullanıcı dostu Apple. ❤️