iOS 18 iPhone 11 için stabil mi?

SE 2020'de kullanıyorum. Biraz bug var. Özellikle karanlık tema olayında epey bug var. İkonlar karışık oldu, bazıları aydınlık, bazıları karanlık. Onun dışında ben bir sorun göremedim ama 1 gündür kullanıyorum sadece.

En son ilk çıktığında Beta 1'i kullanmıştım. Aşırı rezalet değil idi ancak kötüydü. Şu anda, hatta eylül ayında tam olarak çıktığı zaman bile geçmenizi tavsiye etmem.

SE 2020'de kullanıyorum. Biraz bug var. Özellikle karanlık tema olayında epey bug var. İkonlar karışık oldu, bazıları aydınlık, bazıları karanlık. Onun dışında ben bir sorun göremedim ama 1 gündür kullanıyorum sadece.
Beta 3’ü indirdiniz mi? Beta 3’ü iPhone 13’ümde kurdum ve çoğu ikon karanlık moda uygun hale getirildi. En azından olmayanların bile rengi koyulaşıyor.
IMG_3047.webp

Beta 3’ü indirdiniz mi? Beta 3’ü iPhone 13’ümde kurdum ve çoğu ikon karanlık moda uygun hale getirildi. En azından olmayanların bile rengi koyulaşıyor.
Eki Görüntüle 64287
Uygulama ararken koyu gözüken ikon ana sayfada açık gözüküyor. Benim problemim bu.

Ayrıca gerçekten çok çirkin görünüyor. Android Custom ROM kurmuşum gibi bir çirkinlik var telefonda.

@Pasarettin 13 ile ben de kullanıyorum ve bir problem yaşamadım. Bir arama denememde karşı taraf çağrıyı kabul ettiği gibi çağrı kapanıyordu lakin benden mi, karşıdan mı bilgim yok. Onun haricindeki çağrılarımda bir sorun yaşamadım. Ayrıca arayüzün iyileştirilmiş olması hoşuma gitti. Apple, arayüz iyileştirmeleri olarak macOS sürümleri arasında büyük farklar açmıştı fakat iOS'a gelecek olursak yerinde saymıştı. Geç kalındı denilebilir.

1720635099609.webp

Hocam ben de SE 2020 kullanıyorum bildiğimiz gibi SE 2020'nin bataryası az. Pil konusunda nasıl iOS 18'de?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt