Son kullanıcı için hazır değil henüz. Hatalar, kararsızlık, pil tüketimine artış vs. çok normal.
Kararlı sürüm umarım iPhone 11 için stabil bir sürüm olur ve telefonu öldürmezler.
Beta 3’ü indirdiniz mi? Beta 3’ü iPhone 13’ümde kurdum ve çoğu ikon karanlık moda uygun hale getirildi. En azından olmayanların bile rengi koyulaşıyor.SE 2020'de kullanıyorum. Biraz bug var. Özellikle karanlık tema olayında epey bug var. İkonlar karışık oldu, bazıları aydınlık, bazıları karanlık. Onun dışında ben bir sorun göremedim ama 1 gündür kullanıyorum sadece.
Uygulama ararken koyu gözüken ikon ana sayfada açık gözüküyor. Benim problemim bu.Beta 3’ü indirdiniz mi? Beta 3’ü iPhone 13’ümde kurdum ve çoğu ikon karanlık moda uygun hale getirildi. En azından olmayanların bile rengi koyulaşıyor.
Eki Görüntüle 64287
SE 2020'de kullanıyorum. Biraz bug var. Özellikle karanlık tema olayında epey bug var. İkonlar karışık oldu, bazıları aydınlık, bazıları karanlık. Onun dışında ben bir sorun göremedim ama 1 gündür kullanıyorum sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.