iOS 18 public beta yayınlandı. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Pil performansı nasıldır? Donma veya kasma var mıdır?

Betaya bağlı olarak donma ve kasma olacaktır normaldir. Ayrıca SE 2020'ye iOS 18 indirenler sizin fikirilerinizi alabilir miyim? Ben SE 2 kullanıyorum sarjının su gibi gittiği doğrudur. iOS 18 yapmaya değer mi SE 2 için? Şarj konusu kısmen önemli kısmende önemli değil benim için.

iPhone 11 kullanıyorum. iOS 18 Beta 1 ve 2 sürümünde kilit ekranındayken kamera kısayolu durup dururken kayboluyordu. Beta 3 ile sorun ortadan kalktı fakat hala cihazda yüksek derecede ısınma sorunu mevcut. Normalde de ısınan cihazlar fakat Beta sürümünde ısınması rahatsız edecek seviyeye ulaştı, ısındığı için sürekli parlaklık kısıyor %50 den yukarıya çıkartmıyor gerçekten rahatsız edici. Public sürümde düzeliceğini düşünüyorum. Sonuç olarak Beta olur böyle şeyler.

Ben Beta'yı ilk çıktığından beri 11'de kullanıyorum. Şarj veya ısınma konusunda ekstra sorun yaşamadım. 17'de neyse bunda da aynı. Performansta ara ara saçmaladığı oluyor ama Beta sonuçta. Düzelecektir.