iPhone 15 cihazıma iOS 26 sürümünü yükledim, ancak bu güncellemeden sonra eski sürüme dönmek istiyorum. Bazı programlar kullanarak iOS 18 sürümüne düşürmeyi denedim. Ancak denemelerim sırasında “firmware bulunamadı” hatası alıyorum. Bu nedenle sürüm düşürme işlemini tamamlayamıyorum.
iPhone 15 cihazımı iOS 18 sürümüne düşürmek için doğru yöntemi veya kullanılabilecek alternatif bir çözümü öğrenmek istiyorum.
Merhaba,
İPhone 15 için iOS 26’dan resmi olarak iOS 18’e düşürmek artık mümkün değil. Apple, iOS 18.6.2 sürümünün imzasını kapattı, yani cihazın yeni yazılımı onaylamıyor.
Merhaba,
İPhone 15 için iOS 26’dan resmi olarak iOS 18’e düşürmek artık mümkün değil. Apple, iOS 18.6.2 sürümünün imzasını kapattı, yani cihazın yeni yazılımı onaylamıyor.
Madem biliyorsunuz biraz daha açın sorumluluk zaten size ait olmayacak önerim rehber oluşturmanız vaktiniz var ise ama dediğiniz şey pek mümkün değil yine de görmek isterim.
Konu sahibine önerim eğer hatalardan dolayı sürüm düşürmek istiyorsa iOS 26.1 güncellemesini beklemesi. Güncelleme çıktığında isteğe bağlı daha temiz olması için bilgisayardan sıfırdan IPSW yazılım atabilir. Ben de iOS 18.6.2 sürümünden güncellemek için iOS 26.1 sürümünü bekliyorum