iOS cihaza IPA indirmek için "ipaomtk.com" sitesi güvenilir mi?

ArdaReis_00

Uzman
Merhaba arkadaşlar, ben ipaomtk sitesinden iPad'ime sideloadly ile birkaç oyun kuracağım. Örnek: Lego Marvel Super Heroes ve The Amazing Spider-Man 2 oyunu gibi. Bu oyunları çocukken oynamak isteyip oynayamamıştım, şimdi oynayacağım. Sizce ipaomtk güvenli mi? Ek olarak Mac'imde Avast (Free) + Bitdefender (Free) + VirusTotal var. Yani IPA'yı iPad'e kurmadan önce oyunları Avast Free, Bitdefender (Free) ve VirusTotal ile güzelce tarayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal zamanda mı yoksa sadece bu işlem için mi Mac bilgisayara bu kadar güvenlik programı yüklediniz bilmiyorum ama kullanmanıza gerek yok.

Normal zamanda mı yoksa sadece bu işlem için mi Mac bilgisayara bu kadar güvenlik programı yüklediniz bilmiyorum ama kullanmanıza gerek yok.

Hocam Mac'imde biraz riskli işlemler yapıyorum o yüzden Mac'imi güvende tutmak için yükledim normalde sadece Avast kullanıyordum şimdi destek olsun diye BitDefender'da yükledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…