iOS'a şans vermeli miyim?

serdar

Uzman
Makaleler
1
Merhaba sosyal kullanıcıları umarım iyisinizdir. 1'er yıl arayla Android ve iOS cihazlar kullandım ve o dönem tercihimi Android tarafında kullandım. Şimdi iş için telefon almam gerekiyor sizce IOS'a tekrar şans vermeli miyim? Android alırsam Samsung alırım, iPhone alırsam yenilenmiş alırım.

Merhaba sosyal kullanıcıları umarım iyisinizdir. 1'er yıl arayla Android ve iOS cihazlar kullandım ve o dönem tercihimi Android tarafında kullandım. Şimdi iş için telefon almam gerekiyor sizce IOS'a tekrar şans vermeli miyim? Android alırsam Samsung alırım, iPhone alırsam yenilenmiş alırım.
Yenilenmiş almak yerine 2.el temiz bakmak daha mantıklıdır.
Bütçe nedir bu arada?

Yenilenmiş almak yerine 2.el temiz bakmak daha mantıklıdır.
Çok uğraştırır, hem tamir görmüş ise yenilenmiş daha iyi olur en azından muhattabım olmuş olur.
İş için olduğu için 10.000 - 15.000 ama 10.000 altı olursa daha iyi olur. Temel kullanım olacağı için bütçeyi yüksek tutmak istemiyorum.
Neden? EasyCep ve Media Markt gibi marklar ürününün arkasında durmaz mı?
İkinci el iOS alabilirsiniz. İş için gayet ideal olur.
Önerdiğiniz bir yer var mı?

15 bin TL bütçeyle A54 var. Düşük bütçede iOS pek mantıklı değil. Fiyatları yüksek olduğu için ucuz cihazlarda mutlaka sorun oluyor. Özellikle yenilenmiş cihazlarda. Şikayetvar'a girip bakabilirsiniz.

Hcoam bence verin ne de olsa stabillik konusunda çok başarılılar.

Bu cihazı temel işlemler için kullanacağım için, Samsung olursa bütçeyi daha fazla düşürürüm.
Düşük bütçede iOS pek mantıklı değil.
Amaçım oyun oynamak olmadığı için düşük bütçe olmasının sorun olacağını düşünmüyorum.
Fiyatları yüksek olduğu için ucuz cihazlarda mutlaka sorun oluyor.
Arkadaşımından biliyorum bazen sorun çıkabiliyor ama düzgün bir markadan alım yapıldıysa marka ürünün arkasında duruyor.
Şikayetvar'a girip bakabilirsiniz.
Kısmen haklısınız, memnun olan birisi ŞikayetVar gibi bir siteye "Ben bu üründen çok memnunum." yazmıyor bu yüzden sadece ŞİkayetVar'a göre karar vermek mantıklı değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt