IOS'da uygulamalar artık web sitelerinden indirilebilecek

Tehlikeli yine de bence Apple kararı geri çeksinler diye sadece Avrupa'ya açtı bence çünkü bununda açığı çıkacaktır ve virüslü dosyalar çıkabilir bununla beraber.
Kişinin kendi tercihi arkadaşım, virüs girer diye internete girmeyelim o zaman? Ben istediğim şeyi kuramayacağım şeye neden para vereyim ki? Donanıma parasını veriyorsam, hakkını vermesi lazım.

Apple yine her şeyi kontrol edecek hocam. Yani endişelenecek bir şey yok.

Hocam bunu kırmak basit geldi Apple da sallamayıp sorumluluk almayacaktır bir süre sonra.

Kişinin kendi tercihi arkadaşım, virüs girer diye internete girmeyelim o zaman? Ben istediğim şeyi kuramayacağım şeye neden para vereyim ki? Donanıma parasını veriyorsam, hakkını vermesi lazım.

Sakin olur musun ister kur ister kurma ben kurana bir şey mi dedim gaza neden geldin anlamadım

Hocam bunu kırmak basit geldi Apple da sallamayıp sorumluluk almayacaktır bir süre sonra.

Sakin olur musun ister kur ister kurma ben kurana bir şey mi dedim gaza neden geldin anlamadım
Gaza geldiğimi düşünmüyorum, düşündüğüm şey güvenlik adı altında cihazdaki temel fonksiyonları kısıtlamanın saçma olması. Sakinim hocam, soru işareti agresif bir imaj sergiliyorsa hayır öyle değilim, sevgiler saygılar.

Kişinin kendi tercihi arkadaşım, virüs girer diye internete girmeyelim o zaman?

Bu kısım biraz öyle olmuş gibi neyse teşekkürler.

Ah be tek havamız hileli hcr2 idi o da mı gitti şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…