Tehlikeli yine de bence Apple kararı geri çeksinler diye sadece Avrupa'ya açtı bence çünkü bununda açığı çıkacaktır ve virüslü dosyalar çıkabilir bununla beraber.
Kişinin kendi tercihi arkadaşım, virüs girer diye internete girmeyelim o zaman? Ben istediğim şeyi kuramayacağım şeye neden para vereyim ki? Donanıma parasını veriyorsam, hakkını vermesi lazım.
Kişinin kendi tercihi arkadaşım, virüs girer diye internete girmeyelim o zaman? Ben istediğim şeyi kuramayacağım şeye neden para vereyim ki? Donanıma parasını veriyorsam, hakkını vermesi lazım.
Gaza geldiğimi düşünmüyorum, düşündüğüm şey güvenlik adı altında cihazdaki temel fonksiyonları kısıtlamanın saçma olması. Sakinim hocam, soru işareti agresif bir imaj sergiliyorsa hayır öyle değilim, sevgiler saygılar.
Gaza geldiğimi düşünmüyorum, düşündüğüm şey güvenlik adı altında cihazdaki temel fonksiyonları kısıtlamanın saçma olması. Sakinim hocam, soru işareti agresif bir imaj sergiliyorsa hayır öyle değilim, sevgiler saygılar.
Avrupa Birliğinde geliştirciler artık uygulamalarını web sitelerinde yüklemeye sunabilecek.
Apple Avrupa Birliğinde uygulama geliştircilerinin kendi web sitelerinde uygulamalarını yüklemeye sunabilmelerini sağlıyor. Ancak tabii ki de bütün geliştiriciler uygulamalarını web sitelerinde yüklemeye sunamayacak.
Bunun için en az 2 yıllık App Store geliştiricisi ve bir önceki yıl toplamda 1 milyondan fazla indirme alan geliştiriciler bu programa katılabilecek.
Avrupa Birliği sınırları içerisinde belirli şartları karşılayan geliştiriciler, kendilerine ait web sitesinde yine kendilerine ait iOS uygulamalarını indirmeye sunabilecek.