Q Qruda Çalışkan Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 2 22 Şubat 2025 #1 Bilgisayarımda Type-C girişi yok, o yüzden IPad'imi dönüştürücü ile bilgisayara bağlayabiliyorum ama tablette pil işaretinin yanında şarj olmuyor yazıyor. Nedenini biliyor musunuz?
Bilgisayarımda Type-C girişi yok, o yüzden IPad'imi dönüştürücü ile bilgisayara bağlayabiliyorum ama tablette pil işaretinin yanında şarj olmuyor yazıyor. Nedenini biliyor musunuz?
joyksz Çalışkan Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 10 22 Şubat 2025 #2 Tahminimce hem bilgisayar hem tablet birbirini aksesuar olarak algılıyor. Çözümünü bilmiyorum Qruda dedi: Nedenini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Orijinal dönüştürücü mü kullanıyorsunuz?
Tahminimce hem bilgisayar hem tablet birbirini aksesuar olarak algılıyor. Çözümünü bilmiyorum Qruda dedi: Nedenini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Orijinal dönüştürücü mü kullanıyorsunuz?
KS KS Q Qruda Çalışkan Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 2 22 Şubat 2025 #3 joyksz dedi: Tahminimce hem bilgisayar hem tablet birbirini aksesuar olarak algılıyor. Çözümünü bilmiyorum Orijinal dönüştürücü mü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Maviaybilisim Type C Dişi To Usb 3.0 Erkek Çevirici Dönüştürücü Adaptör Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu kullanıyorum.
joyksz dedi: Tahminimce hem bilgisayar hem tablet birbirini aksesuar olarak algılıyor. Çözümünü bilmiyorum Orijinal dönüştürücü mü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Maviaybilisim Type C Dişi To Usb 3.0 Erkek Çevirici Dönüştürücü Adaptör Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu kullanıyorum.
ahmetk Uzman Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 27 Beğeniler 17 22 Şubat 2025 #4 Bilgisayardan şarj etmek çok da sağlıklı değil aslında bir bakıma uzun kullanımda her zaman adaptör öneririm mümkünse orijinal.
Bilgisayardan şarj etmek çok da sağlıklı değil aslında bir bakıma uzun kullanımda her zaman adaptör öneririm mümkünse orijinal.