iPad 11" (A16) alınır mı?

Isınma yok? Deli gibi ısınıyor cihaz ya bende iPad 10 var, deli gibi ısınıyor cihaz.
Tab S11 alın geçin. Gecikme kasma donma olmaz ve iPad 11'e göre daha sağlam ve daha az ısınır. Ekranı vs de daha iyi.

Hocam hiç ısınmadı bir kere bile bende. PUBG oynuyorum HDR ayarlarda MSAA 4X. Kasma yok donma yok ısınma yok. Arka plandaki uygulamaların kapattığımda hala kaldığı yerden devam etmesi için olan bir ayar değiştirmiştim yine gayet hızlı. Normalde bende Samsung savunucusyum ama konu tablete gelirse iPad kesinlikle. Ama sağlamlık olarak Samsung daha iyi

Tablette Apple'ın öne geçtiği yerler yok artık. Neyse ya o aşamayada gelirsiniz yakında telefonda olduğu gibi.

Bende Samsung savunucusyum.

Samsung savunucusuyum da ne demek? Adam ben bunun savunucusuyum deyip konuşmuyor. Adam teknik bilgilere dayanarak konuşuyor, bilmem anlatabildim mi?

Hocam hiç ısınmadı bir kere bile bende. PUBG oynuyorum HDR ayarlarda MSAA 4X. Kasma yok donma yok ısınma yok.

Ayrıca patates grafikli bu oyunu referans alıp insanlara yanlış yönlendirmeyin. Bilginiz yoksa, yazmayın.

Teşekkürler yorumunuz için. Oyun konusunda boyutu sizi rahatsız etti mi acaba? Isınma olmaması çok güzel zaten ağır olmayan bir oyun oynayacağım maksimum FPS stabil şekilde verir sanırım.

Teşekkürler yorumunuz için. Oyun konusunda boyutu sizi rahatsız etti mi acaba? Isınma olmaması çok güzel zaten ağır olmayan bir oyun oynayacağım maksimum FPS stabil şekilde verir sanırım.
boyut ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…