iPad 11 Air alınır mı?

Arthurmorgan31

Gelişen
Arkadaşlar Apple sitesinden üniversite öğrencisi kampanyası ile yanında kulaklık ya da kalem ücretsiz veriliyor 27 bin TL'ye. Sizce mantıklı mı yoksa farklı tabletler var mı bu fiyat skalasında. Okulda dersler için alacağım, minimum 6 yıl kullanacağım yani uzun vadeli de kullanmak istiyorum. Neler önerirsiniz?

Dün kardeşime aldık gayet kaliteli ve uzun ömürlü olacağını düşünüyorum zaten M3 çipi dolayısıyla performans olarak da çok iyi yalnız 128 GB versiyonunu almayın. Minimum 256 alın.
Hocam onda da çok fiyat farkı oluyor. Depolama olayını farklı şekilde halledemiyor muyuz ipadlerde

Bence Reeder tablet al kardeşim kullanıyor ve kullanışlı

Hocam onda da çok fiyat farkı oluyor. Depolama olayını farklı şekilde halledemiyor muyuz ipadlerde

Oksijen tüpü takılmış hasta gibi taşınabilir harddisk ile dolanabilirsiniz... Bence o fiyat farkına kesinlikle değer çünkü her güncelleme ile azalacak olan 128 GB kesinlikle yakın gelecekte yetmez hele 6 sene kullanmayı düşünüyorsanız.

O zaman 256lıktan devam gibi

Ben M2 versiyonu kullanıyorum. Pil ömrü yoğun kullandığım zamanlarda not tutmak için 2 ders günümü rahat çıkarıyor. İşlemcisi zaten ayrı seviye o kadar güce ihtiyacım olmadı. Depolama olarak 128 GB versiyon var ve şu an %55 civarı dolu. İşlemci ve kalemin hakkını verecek işlere girersem 128 GB muhtemelen yetmeyecektir. Benim şahsen tablete eksi not verdiğim en büyük yanı ekran ve işletim sistemi sınırlaması. Yeni gelecek iPadOS 26 biraz bu tarafı çözecek gibi. Ekran tarafında 120Hz olsa güzel olabilirdi. Birkaç defa Full parlaklık üstüne çıkmak istediğim anlar da oldu. Renk olarak güzel diyebilirim ama bir OLED değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…