vwfan Uzman Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 165 Çözümler 2 Beğeniler 14 26 Ocak 2025 #1 Merhaba iPad 8. nesil cihazım şarj olmuyor diyor şarj kablosu orijinal olduğuna eminim ve yeni aldım şarj portunuda iğne ile temizlemeyi denedim sizce neden bu hatayı veriyor olabilir.
Merhaba iPad 8. nesil cihazım şarj olmuyor diyor şarj kablosu orijinal olduğuna eminim ve yeni aldım şarj portunuda iğne ile temizlemeyi denedim sizce neden bu hatayı veriyor olabilir.
Çözüm mercha 26 Ocak 2025 Şarj portunuzda veya bataryanızda sıkıntı olabilir. Farklı kablo ve farklı adaptör ile deneyin.
mercha Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 579 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 544 Yer Manisa, Türkiye 26 Ocak 2025 #2 Şarj portunuzda veya bataryanızda sıkıntı olabilir. Farklı kablo ve farklı adaptör ile deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS vwfan Uzman Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 165 Çözümler 2 Beğeniler 14 28 Ocak 2025 #3 mercha dedi: Şarj portunuzda veya bataryanızda sıkıntı olabilir. Farklı kablo ve farklı adaptör ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir prize takınca şarj olmuyor demeyip 60'a kadar şarj oldu %60 şarjdayken şarj olmuyor dedi bu arada şarj postunu temizlemeyi denedim. Artı 0 Eksi
mercha dedi: Şarj portunuzda veya bataryanızda sıkıntı olabilir. Farklı kablo ve farklı adaptör ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir prize takınca şarj olmuyor demeyip 60'a kadar şarj oldu %60 şarjdayken şarj olmuyor dedi bu arada şarj postunu temizlemeyi denedim.
mercha Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 579 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 544 Yer Manisa, Türkiye 28 Ocak 2025 #4 vwfan dedi: Farklı bir prize takınca şarj olmuyor demeyip 60'a kadar şarj oldu %60 şarjdayken şarj olmuyor dedi bu arada şarj postunu temizlemeyi denedim. Genişletmek için tıkla... Adaptör kaç W orijinal adaptör mü? Artı 0 Eksi
vwfan dedi: Farklı bir prize takınca şarj olmuyor demeyip 60'a kadar şarj oldu %60 şarjdayken şarj olmuyor dedi bu arada şarj postunu temizlemeyi denedim. Genişletmek için tıkla... Adaptör kaç W orijinal adaptör mü?
KS KS vwfan Uzman Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 165 Çözümler 2 Beğeniler 14 28 Ocak 2025 #5 mercha dedi: adaptör kaç W orijinal adaptör mü? Genişletmek için tıkla... mercha dedi: adaptör kaç W orijinal adaptör mü? Genişletmek için tıkla... mercha dedi: Adaptör kaç W orijinal adaptör mü? Genişletmek için tıkla... Adaptör 20W orijinal kutudan çıkma kablonun orijinal olduğundan emin değilim bu arada farklı bir şarj aleti deneyince hiçbir sorun kalmadı. Artı 0 Eksi
mercha dedi: adaptör kaç W orijinal adaptör mü? Genişletmek için tıkla... mercha dedi: adaptör kaç W orijinal adaptör mü? Genişletmek için tıkla... mercha dedi: Adaptör kaç W orijinal adaptör mü? Genişletmek için tıkla... Adaptör 20W orijinal kutudan çıkma kablonun orijinal olduğundan emin değilim bu arada farklı bir şarj aleti deneyince hiçbir sorun kalmadı.