iPad 9 iOS 17'ye geri döndürürken DFU modda kaldı

Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhaba,

iOS 18 beta kullandığım iPad 9 cihazımı iOS 17.6.1'e geri döndürmek için iTunes üzerinden restore işlemi yapmaya karar verdim. İlerleme çubuğu yarılara geldiğinde şöyle bir hata aldım, portları değiştirmeme rağmen düzeltemedim.

1725603557217.webp

Şu anda cihaz DFU modda takılı kaldı. Nasıl çözülebilir?

Merhaba,

iOS 18 beta kullandığım iPad 9 cihazımı iOS 17.6.1'e geri döndürmek için iTunes üzerinden restore işlemi yapmaya karar verdim. İlerleme çubuğu yarılara geldiğinde şöyle bir hata aldım, portları değiştirmeme rağmen düzeltemedim.

Eki Görüntüle 81144

Şu anda cihaz dfu modda takılı kaldı. Nasıl çözülebilir?

Normal kurtarma moduna alıp yeniden yüklemeyi deneyebilir misin? Olmazsa 3UTools'dan dene yine olmadıysa geçmiş olsun NAND gitmiş olabilir.

Normal kurtarma moduna alıp yeniden yüklemeyi deneyebilir misin? Olmazsa 3UTools'dan dene yine olmadıysa geçmiş olsun NAND gitmiş olabilir.
Cihaz daha 3-4 aylık falan, NAND nasıl gitmiş olabilir ben de onu düşünüyorum. Kabloda da sorun olabilir emin değilim, 6 yıllık bir kablo ve ucunda hafiften yırtıklar vardı kablo bandıyla kapatmıştım. Ama elimde başka kablo yok.
Normal kurtarma modunda iTunes’un indirdiği imajla deneyeceğim, umarım sonuç alırım. Cihazın garantisi var, 4 ayda NAND arızası verdiyse değişim talep ederim.

Son düzenleme:
Cihaz daha 3-4 aylık falan, NAND nasıl gitmiş olabilir ben de onu düşünüyorum. Kabloda da sorun olabilir emin değilim, 6 yıllık bir kablo ve ucunda hafiften yırtıklar vardı kablo bandıyla kapatmıştım. Ama elimde başka kablo yok.
Normal kurtarma modunda ITunes'un indirdiği imajla deneyeceğim, umarım sonuç alırım. Cihazın garantisi var, 4 ayda NAND arızası verdiyse değişim talep ederim.

Başka bir kablo deneyebilir misin?

Bu arada Firmware'i nereden indirdin Firmware imzalı (signed) miydi?

Merhaba,

Eki Görüntüle 81144

Şu anda cihaz DFU modda takılı kaldı. Nasıl çözülebilir?
Aynısı şu an bende oldu hocam, korkuyorum. Yardımcı olma ihtimaliniz var mı? Bozdum diye korkuyorum şu an baya.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt