kkkyla

Uzman
Tableti dün satin aldim, bugün kullanirken farkli bir nokta fark ettim. Darbe veya su ile temas falan olmadi. Fotografta gozuktugu gibi kucuk bir mavi nokta var gibi, bunlar ölü piksel midir? Yarin degisim/iade icin Teknosa'ya gitmeyi dusunuyorum. Ayrica ekran koruyucusu takili, bu sekilde kabul edilir mi?

20260106_171608.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölü piksel gibi duruyor ama darbeye bağlı da olabilir bu durum. İade/değişim işlemini müşteri memnuniyeti kapsamında orada yapabilirler ama yüksek ihtimal servise göndermeniz istenir. Ekran koruyucu sıkıntı yaratmaz.

Nur topu gibi ölü piksel yığını. Mağazadan elden aldıysanız da ayrı bir dert; Amazon veya HB'den falan alsanız basardınız iadeyi. Mağazada yüzde 90 personel hızlı bir şekilde size masal okuyup servise yönlendirecek. Şimdiden sabır diliyorum.

Nur topu gibi ölü piksel yığını. Mağazadan elden aldıysanız da ayrı bir dert; Amazon veya HB'den falan alsanız basardınız iadeyi. Mağazada yüzde 90 personel hızlı bir şekilde size masal okuyup servise yönlendirecek. Şimdiden sabır diliyorum.
tableti actim ve ekranda bu sekilde cizgi belirdi
Ölü piksel gibi duruyor ama darbeye bağlı da olabilir bu durum. İade/değişim işlemini müşteri memnuniyeti kapsamında orada yapabilirler ama yüksek ihtimal servise göndermeniz istenir. Ekran koruyucu sıkıntı yaratmaz.

Dosya Ekleri

• 20260106_203246.webp
    20260106_203246.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 39